Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Az összes társkereső bedöglött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összes társkereső bedöglött? (LMBTQ)

Figyelt kérdés

Pár napja szembesültem azzal a ténnyel ,hogy a pinkvanilla.hu is meghalt. Amiket meg találtam ami lmbtq “kompatibilis” azok mind fizetősek. Elvből nem fizetek elő szóval ezt nagyon el szeretném kerülni.

Na de nem is ez a lényeg hanem ,hogy hol lehet online felületen nőkkel ismerkedni ,beszélgetni mostanában ? Igazából van barátnőm (jó jó most megkövezhettek) de ez egy másik sztori. Lényegében azért megjegyzendő mert nem akarok semmi komolyat csak kötetlenül beszélgetni meg ilyenek. A személyes találkozókat jobb szeretem, ott rögtön lejön ,hogy van-e kölcsönös szimpátia.

De ha valakinek már ez a kis rövid kis részlet is szimpatikus volt akkor nyugodtan írjon ! :)

De persze ha a kérdésemre tud egy két jó linket esetleg azt is megköszönném :)

25/L

Budapest

2021. szept. 15. 12:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%

Sziasztok!

Engem meg olyan érdekel, hol aszex lányokkal lehet ismerkedni:)

2021. szept. 15. 12:48
 2/18 anonim ***** válasza:

Azt azért remélem tudod hogy mit kell róluk tudni :)

2021. szept. 15. 13:13
 3/18 A kérdező kommentje:
Ja ez amúgy érdekes ez engem is érdekel ,hogy miért pont aszexuálissal ?
2021. szept. 15. 13:15
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

2 és 3, nyilván két aszex csaj esetén a szex rész nem jön szóba, de ugyanúgy randiznak, összebújnak, stb.

Ha közösséget akasz építeni, párt keresni, pl a tiktok vagy az insta jó hely lehet, mert mindkettő érdeklődési kör alapján szűr, szóval jól kijöttök majd.

Ha poly dolog lenne, akkor ajánlom a fétis és swinger partykat, ott találsz erre nyitott embereket.

2021. szept. 15. 13:28
 5/18 anonim ***** válasza:
79%

Ezért írtam mert vannak akik csak azért keresnek aszexet mert van benne nekik izgalom hogy rávegyék a szexre

2021. szept. 15. 13:32
 6/18 A kérdező kommentje:

Nahát ez tök érdekes. Köszi a választ! Ez hasznos volt, megy is a zöld pipa!

Viszont ezzel elgondolkoztattál hogy van benne izgalom rávenni egy aszex lányt a szexre ,ez egy ilyen kihívás jellegű dolog. Azt hiszem bakancslistára fel is vettem ezt :)

2021. szept. 15. 13:36
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

NEM!

Ez baromira rossz dolog..

Pont ezért kérdeztem..

Ha sikerül rávenned az csak azért jön össze mert érzelmileg zsaroltad és ha bele is megy a lány igazából baromira nem fogja élvezni az egészet..

De ugyan ez igaz fiúknál is.

Nem kívánják és kész. Olyan mintha egy melegnek egy lánnyal kéne szexelnie. Nagyjából ennyire fogja élvezni ő is.

2021. szept. 15. 13:46
 8/18 A kérdező kommentje:
Dehogy zsarolnám érzelmileg, az gáz. Csak valahogy megpróbálnám azért felkelteni a szexuális érdeklődését természetesen bizonyos kereteken belül és úgy ,hogy mind a két fél jól érezze magát hiszen ez a lényege a szexnek. Annyit mondtam hogy megpróbálnám de meg nem erőszakolnám.
2021. szept. 15. 13:51
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. En voltam az "aszex" kereső.

Ferfi vagyok, de nem erdekel a szex. Szexeltem már, tudok is teljesíteni, de nem érdekel. Sosem erdekelt, csak akkor azt sem tudtam, hogy van ilyen. Azzhittem túl prűd vagyok vagy nem tudom. Nem izgat. Voltak barátnőim, en sosem kezdeményeztem. Persze megtettem, de mindig azt vátam h neki jó legyen és legyen vége. Mint egy vizsga, amit tudod, hogy vegig kell szenvedni kb xd

Azért kell lany, mert hetero romantikus vagyok. Szóval erzepmeket táplálok. Sőt összebújni, csókolózni is szeretek! De a szexben csak egy dolgot élveztem: amikor vége lett és békén lettem hagyva. Ennyi

2021. szept. 15. 13:51
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

De ez az aszex lényege

Egyáltalán nem kívánja vagy akár még undorodhat is tőle 😅

2021. szept. 15. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!