Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összes társkereső bedöglött? (LMBTQ)
Pár napja szembesültem azzal a ténnyel ,hogy a pinkvanilla.hu is meghalt. Amiket meg találtam ami lmbtq “kompatibilis” azok mind fizetősek. Elvből nem fizetek elő szóval ezt nagyon el szeretném kerülni.
Na de nem is ez a lényeg hanem ,hogy hol lehet online felületen nőkkel ismerkedni ,beszélgetni mostanában ? Igazából van barátnőm (jó jó most megkövezhettek) de ez egy másik sztori. Lényegében azért megjegyzendő mert nem akarok semmi komolyat csak kötetlenül beszélgetni meg ilyenek. A személyes találkozókat jobb szeretem, ott rögtön lejön ,hogy van-e kölcsönös szimpátia.
De ha valakinek már ez a kis rövid kis részlet is szimpatikus volt akkor nyugodtan írjon ! :)
De persze ha a kérdésemre tud egy két jó linket esetleg azt is megköszönném :)
25/L
Budapest
Köszi, most megint egy kicsit tisztábban látom az aszexualitásnak ezt a részét. És jobb szeretem a személyes példákat mint a neten olvasgatni a “wikipediás értelmezéseket”. Köszönöm ,hogy ezt megosztottad! :)
Igazán nincs mit:) Én például kb 1 éve tudom, hogy létezik ez a "fogalom". Véletlen olvastam róla, és akkor jöttem rá :D
Tudod szar volt, h pl volt olyan párom, aki mindig kívant, és nem ertette, hogy miért nem kezdeményezem a szexet (jó néha a kedvéert kezdemenyeztem, de gondolom nem adtam elő hihetően XD). Meg hogy biztos már nem tetszik. Hát nekem nagyon tetszett, de ezt nem tudtam elmondani, mert én sem ertettem a dolgot. Általában addig jutottam "de tenyleg tetszel, meg szeretlek, csak... nem tudom" :D és most h tudom, így jó lenne célzottan ilyen partner. Mert igazandiból nekem is egy felesleges stressz volt így az egész mindig. Más azon stresszel, hogy miert nincs szex. Én meg azon "imádkoztam", csak "legyen fáradt":D
És nem gondolod ,hogy talán eddig nem találkoztál azzal akit még szexuálisan is megkívánsz? Csak azért kérdezem mert mondtad, hogy kb egy éve tudod te is hova tenni ezt az aszexuális dolgot magadban.
Ez amúgy tényleg nagyon komplikált dolog mert alapból nehéz ismerkedni mikor minden a szex körül forog szinte de kívánom h megtaláld a párodat :)
Nem:) Én is megnézem a szép lanyokat, de sosem volt az a gondolatom, hogy "de meg....":) Szóval egyszerűen nem erdekel a dolog. Azt meg úgy mondanám pontosan, hogy egy éve tudom, hogy ennek a "dolognak" van megnevezése. Előtte is tudtam h nem úgy gondolkodom, mint az átlag. Pl voltak lány barátaim is, pont ezert, (utólag rájöttem) mert nem a "lyukat" láttam bennük:D
Am köszi szépen, én is kívanom, hogy Te is megtaláld a párid es boldog legyél:)
Sajna igen eléggé a szex körül forog minden. De én meg inkább kirandulnék egy lánnyal. Elmennénk este romantikus sétára. Elvinném csillagikat nézni kilátóba. Meg ilyenek. Aztan othon közös filmezés, társasozás stb jó programok. És este összebújás:)
a her esetleg?
utolsó, amúgy érdekes, én nem definiálom magam aszexként, de nem érdekel a szexualitás, sőt, kifejezetten taszít az egész, igazán a csókot sem szeretem, de romantikus vonzalmat érzek mindkét nem felé
Ha valakinek van kedve, ismerkedni /barátkozni az írjon ;)
24\L
#1 "Engem meg olyan érdekel, hol aszex lányokkal lehet ismerkedni:)"
Nekem rögtön lejött, hogy valószínűleg aszexuális vagy, ezért keresel aszex partnert. Tényleg tök felesleges vesződni egy olyan emberrel, aki vágyik a szexre, mert ez rögtön kiütközik.
Szorítok neked a pártalálásban!
Ó, amúgy nem vagyok aszexuális, hanem transz nő, de már átéltem hasonlót, hogy "jaj, csak ne akarjon szexelni", a nemi diszfória miatt, ami által viszolyogtam sokszor a szex gondolatától is férfi testben, férfi szerepben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!