Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kérlek mondtok nekem jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek mondtok nekem jó leszbikus társkereső oldalt vagy appot?

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm. <3

Sajnos az élőben való ismerkedés nem jön nekem össze. Nincs a környezetemben sok leszbikus.

2021. szept. 26. 01:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán van kimondottan leszbi társkereső. Ha van is, sajnos nagyon sok a kamu acc.

Esetleg a tinder ahol már lehet külön hölgyeket keresni.

Próbálkozz ott, hátha nagyobb sikered lesz mint nekem. 😄

Ott viszont számíts arra, hogy baromi sokat kell keresni, sok a csak kíváncsi vagyok csaj, hármast kereső párok, egy éjszakát akarók és a többi. 😄

2021. szept. 26. 11:00
 2/3 anonim válasza:
100%
Én a Zoe:Lesbian Dating & Chat App-ot ajánlom. A HER nevű alkalmazás is egész szimpatikusnak tűnik. :)
2021. szept. 26. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A Her nem igazán jó,pedig városban használom,de én inkább akkor ajánlanám,ha budapesti vagy,persze így is meg lehet nézni😌 De sok külföldit ad be.

A Badoo-t is meg lehet próbálni,de sok türelem kell oda is,mint a Tinderhez,csak ezen látod ki kedvelt,nem kell párba állnotok ahhoz,meg fizetni. (Persze vannak +funkciók amikért kell,de egyáltalán nem szükségesek azok)

2021. szept. 26. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!