Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már,hogy megbeszéltetek egy randit társkeresőn,elmentetek és egy férfi látványa fogadott? Mi történt utána?
Figyelt kérdés
Eskü félelmem van ettől,rajtam sajnos nem látszik a leszbikusság,élőben nem vagyok határozott még annyira (mármint,ha tudnám ki milyen szexualitású,akkor odamernék menni xd),így mindenképpen online próbálok ismerkedni. Ha tegyük fel így át lennék verve,több mint valószínű nem viselne meg,csak megnevettetne,de azért annyitól tartok,hogy mi van ha belefutnék egy erőszakos paliba..2021. szept. 21. 21:32
1/4 anonim válasza:
Hát semmiképpen ne a lakására menj fel! Egy kávézóban vagy valahol, hát az max. kínos, de nem veszélyes.
Online ismerkedésnél azért lehet pl. facebookot kérni egy idő után, az is lehet biztosíték.
2/4 anonim válasza:
Netes ismerkedés alapszabályai (akármilyen "kategória")
- Mielőtt a randira egy métert is mozdulnál telefonon, vagy más élőhangos felületen kommunikáció. Már ez több benyomást, impulzust fog adni mint 100 levélváltás. S a kamusok, ghostingolók nagy részét ezzel ki is szűrted.
- Sosem lakásra (max. ha már 120%-osak a megérzéseid és van rutinod) hanem semleges helyre (onnan már mehettek utána lakásra ha van szimpátia).
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Az egyik illető,akivel beszélgetek érdekes módon pont a lakását vetette fel,de semmiképpen soha nem mennék ilyenbe így látatlanban,és ezt akkor 150%ra meg is erősítettétek! Amúgy az ilyen kamuk,nem tudom mit várnak vagy remélnek:D Az ilyen nagyon pszicho lehet,ha ilyet be mer kockáztatni
2021. szept. 21. 23:39
4/4 anonim válasza:
Én minden ilyen randimmal nyilvános helyen találkoztam. Főtér vagy állomás... ott amilyen forgalmas nem kell tartani ettől, simán lelépsz, ha pasi. Teljesen feleslegesen ezen stresszelni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!