Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki pénzt fogadott el, mert rá van szorulva az egyetem vagy a hétköznapi nehézségek miatt?
Igen-igen a csajok akik az egyetemi tandíjat összedugják.... na hagyjál már a hülyeségeiddel. :D Aki szerint ez normális módja a pénzkeresésnek annak miért lenne igénye arra hogy egyetemre menjen? :D
Nem akarom túlmisztifikálni az egyetemista csajokat vagy bármi de azért a hely megkövetel egy minimális intelligenciát. :D
A másik miatt... jah prostiknak hívjuk őket és a nehézségük az hogy nem szeretnek dolgozni. :D
A szakomon a csajok pénz fogadnak el a főnöküktől diákmunkáért [az egyik 2 szak mellett], 2 csávó meg nyáron szokott külföldön dolgozni.
+ Nyilván van annyi eszünk hogy államisok legyünk szóval a tandíjjal nincs problémánk.
De még ha lenne is akkor is szerintem egy magára valamit is adó ember inkább diákhitelt vesz fel minthogy qrvuljon. :D Mert gondolom a kérdező nem arra gondolt hogy szívjóságból adott 960k-t egy AOK-s lánynak. :D
Én meghirdettem egy tabletet nem olyan rég, és pénz helyett szexuális szolgáltatást kínáltak érte.
Meglepett, elszomorított, de a lelkem mélyén pasiként odaadtam volna.
Végül nem adtam el, azóta is hezitálok, bár telefonért is bepróbálkoztak egyszer ugyan így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!