Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a jobb egyetemre menni, szűzen, vagy tapasztalattal a hátad mögött?
Figyelt kérdés
Melyik esetnek mik az előnyei, illetve a hátrányai? Egyetemen is olyan felkapott ez a téma, mint a középsuliban/gimiben?2020. jan. 18. 18:34
1/15 anonim válasza:
Milyen előnyei meg hátrányai lennének?! Nem értem. Szűz vagy, akkor szűz, nem akkor nem.
2/15 A kérdező kommentje:
Olyanokra gondolok, hogy pl ha már nem vagy szűz, legalább ezen nem kell stresszelned, vizsgaidőszakban levezetheted a feszkót, ha szexelsz a pároddal, vagy felszedsz valakit alkalmira, ilyesmi...
2020. jan. 18. 18:52
3/15 orton válasza:
Szia. Nincs köze a tanulmányokhoz, jó eredmény eléréséhez.
4/15 anonim válasza:
Ha eddig nem tudtál felszedni senkit, akkor majd pont ezért fogsz.
Ne mások miatt szexelj vagy legyél kapcsolatban, hanem mert neked és a partnerednek jó.
5/15 anonim válasza:
Nő vagy vagy férfi?
Nagyon nem mindegy. Ami az egyik nemnél gyógyszer, az a másiknál halálos méreg.
6/15 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2020. jan. 18. 19:49
7/15 anonim válasza:
Nincs köze a tanulmányokhoz, és amúgy is mindenki lesz@rja.
8/15 anonim válasza:
Hidd el, mindenki arra hajt, hogy a kettest összehozza, nem fognak azzal törődni, hogy szűz vagy e. Ha szégyellnéd, hogy szűz vagy, akkor hazudj. Nem fog senki se utána járni, hogy igazat mondtál e.
9/15 anonim válasza:
Szerintem az kettő nem igazán függ össze. Az egyetem a "munkahelyed" a szüzességed pedig a magánügyed, egyik sem befolyásolja a másikat. :)
10/15 anonim válasza:
Tőlem pár metró megállóra is van egy-két egyetem. Ha nagyon stresszes vagy és jól esne egy kis levezetés, csak szólj! ;-)
48Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!