Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hétvégén nem fogadott be semelyik kórház, hogy felírja a sűrgősségi foggátlót akkor mit lehet csinálni?
24 L
Péntek hajnalban történt egy baleset, hogy elszakadt a gumi.. a hétvégét azzal töltöttem, hogy elmentem vagy 4 kórházba és nőgyógyászhoz, de mindenhonnan elküldtek, hogy "sajnálom de csak hétfőn van orvos" meg ilyesmi..
De így meg a 24 órát már meghaladtam emiatt és ilyenkor lett volna a leghatásosabb a tabletta és csodálkoznak, hogy miért jönnek abortuszra sokan..
Mert ügyeletre kell menni, és nem mindenhol van akut ügyelet.
Fogod a kis okostelefonod, ami okosabb helyetted, felhívod az OMSZ-t, és megkérdezed, nőgyógy ambulancia épp hol van, és elmondod a problémád mire kell. Én így jutottam el szemészeti ambra Szenteste ...
De már így vasárnap este mindegy neked magyarázni, hétfőn mindenhol fogadják majd a nagyokosokat :D
Miert lenne az o hibaja, ha elszakadt a gumi?? Barom emberek...
Amugy elment benned a pasid? Ha nem, akkor felesleges bevenni a tablettat. Azt sem art tudni hol tartasz epp a ciklusodban, de ha ovulalsz es el is ment benned, akkor ma bemesz es ennyi. Nem lesz gaz, 72 oran belul azert hatasos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!