Cserben hagyott az orvosom. Mik a teendők még a szülés megindulásáig?
Most vagyok a 37. hétben. Múlt héten beszéltünk meg egy ctg vizsgálatot a kórházba, erre mikor bementem, a nővérektől tudtam meg, hogy ő már nem dolgozik ott, tehát ügyeletesnél szülök.
Azt tudom, hogy mennem kell ctg-re, voltam már vérvételen is, de ezen kívül van más teendő?
A Szent Margit kórházról van amúgy szó. Van valakinek tapasztalata az ügyeletes szülést illetően? Milyenek az orvosok, szülésznők?
Minden választ nagyon köszönök!
" Szülés után hagyták hogy elájuljak mert nem volt kedve kitolni nekem egy tolókocsit "
Ezt még olvasni is rossz.
Nem a beteg tehet róla, hogy az dolgozók túl vannak hajtva és nincsenek megfizetve.
Bezzeg a "boritékot" elfogadják.
(Tisztelet a kivételnek!!)
Szerencsére nem az egészségügyben dolgozok. De ha nővér vagy orvos lennék, én szépen visszautasitanám a pénzt. Hiszen a munkámért fizetést kapok. Egy köszönöm / kérem, kedves mosoly nekem többet ér a pénznél.
"Egyet nem értek, minek megy vki orvosnak/ apolónak , ha nincs turelme /kedve a betegekhez..."
Amúgy ezt én sem értem, nyilván jó ez így, mert így is lehetne több ápoló, szóval, ha a búvalbäszottak elmennének akkor igencsak kevés maradna, na de akkor mit csinál ott, ha olyan szar neki? Főleg mikor háborognak, hogy mindenki többet keres. Akkor miért nem mennek oda? Kereskedelemben létszámhiány van. Vagy ott nem engedhetné meg magának, hogy paraszt legyen, mert rossz napja van? Hát ja, ott nem. A kórházban meg lehet, mert ott nem kell küzdeni a vásárlókért, meg nem kólintja fejbe a főnök, hogy ő a céget, áruházláncot stb. reprezentálja, úgyhogy kapja össze magát, mert nincs szükség olyanra, aki lejártja a helyet... Na meg mikor tavaly tüntettek aztán valamelyik sajnálta ott magát, hogy havi 100 ezer a gázszámlája, hogy jöjjön ki a szar fizetéséből. Már elnézést, de szar fizetéssel miért kell akkora hodályban lakni, ahol 100 ezer a gázszámla? Döbbenet. És akkor levezetik a betegen.
De ez így van az egész országban, minden kórházban, és ezen nem segít a fogadott orvos, mert utána nem ő van az emberrel..
Én csak azért fogadtam orvost, mert eddig nagyon rossz tapasztalatom volt velük, és kicsit utánajártam előtte, kiről mit mondanak. Eddig neg voltam elégedve, talán még egy halvány bizalom is kezdett bennem pislákolni. Örültem volna, ha nem mástól tudom meg a helyzetet úgy, hogy feleslegesen odarángatnak a kórházba.
Emlékszem egy kórházban azért üvöltözött velem az ügyeletes orvos, mikor alig bírtam állva maradni a 40 fokos láztól, mert a bejelentett lakcímemtől 400 km-re mertem annyira lebetegedni, hogy a kórházba is be kellett vinni. Azt kérdezte miért nem oda mentem? Hát mondom kösz... Nagyon megalázó volt, gondolom az egész osztály ezt hallgatta.
Tapasztalatokat a Margit kórházról szívesen várok még, illetve pár infót is az esetleges vizsgálatokról, teendőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!