Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Cserben hagyott az orvosom....

Cserben hagyott az orvosom. Mik a teendők még a szülés megindulásáig?

Figyelt kérdés

Most vagyok a 37. hétben. Múlt héten beszéltünk meg egy ctg vizsgálatot a kórházba, erre mikor bementem, a nővérektől tudtam meg, hogy ő már nem dolgozik ott, tehát ügyeletesnél szülök.

Azt tudom, hogy mennem kell ctg-re, voltam már vérvételen is, de ezen kívül van más teendő?

A Szent Margit kórházról van amúgy szó. Van valakinek tapasztalata az ügyeletes szülést illetően? Milyenek az orvosok, szülésznők?

Minden választ nagyon köszönök!

2017. aug. 22. 14:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Nemtudom mert vagyunk lepontozva.. pedig egy ápoló hanem is kell kinyalja a segged de legalább bánhat veled emberségesen nem ugy mint egy darav sz**ral....:S

Nem akarom a magyar eüt feltétlen szidni de 3 év alatt sem bunko dokival sem bunko apolóval/ aszisztenssel nem találkoztam kulfoldon. Gondolom jobb a fizu is ott... de meg mindig nem elfogadhato egy-ket apolo bunkosaga.

2017. aug. 22. 18:03
 12/26 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, kerdezo, nem tudni miert nem.dolgozik mar ott ? Kirugtak? Ha igen , annak nyomós oka lehet, talán nem is baj ha nem a kezei alatt szülsz :((

De ne aggodj biztos h semmi baj nem lesz :))

2017. aug. 22. 18:04
 13/26 anonim ***** válasza:

10-es nekem is megvan az orvos mobil száma, de ha teszem azt otthagyja a kórházat, akkor nem tudok nála szülni ott értelmeszerűen és azzal nem engem hagy cserben, hanem ott hagyja a kórházat. Lehet, hogy bunkóságnak tűnik, de ha úgy nézzük, akkor gyakorlatilag soha nem mondhatna fel, vagy mehetne el, mert biztos mindig van kismamája, az meg nem életszerű, hogy egyszercsak nem vállal soha többet kismamát, mert mi van, ha mondjuk hónapok múlva eszébe jut felmondani/máshova menni stb.

Annak ellenére meg, hogy az orvosom nagyon rendes és bármikor hívhatom, ha történetesen hirtelen otthagyná a kórházat, akkor én is utólag tudnám meg (mondjuk én nem a kórházba járok be hozzá, hanem a magánrendelésére) mert máshogy hogy? Az, hogy ő engem bepötyög telefonszámmal mindig a következő időpontomra semmit nem jelent, van egy rakás kismamája, meg sima betege, meg mindenféléje, szóval nyilván nem fogja végig telefonálni mind a 80 következő időpontos betegét, hogy elnézést ön terhesség miatt jár hozzám, csak mert felmondtam, ha érdekli esetleg.. Szerintem egy név meg egy szám alapján fingja sincs, hogy ki kicsoda és miért jár oda, de ha lát, akkor persze azonnal mindent tud és mindenre emlékszik.

2017. aug. 22. 19:04
 14/26 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom, miért mondott fel. Én próbáltam hívni mobilon, nem vette fel, csak utána küldött sms-t, hogy most nem tudja felvenni. Mikor visszaírtam, hogy ma lett volna időpontom, azt írta beteg, és próbálkozzak más orvosoknál. Nem tudom, mi az összefüggés a felmondás és a betegség között, de örültem volna, ha legalább még egyszer tudok vele érdemben beszélni.

Én teljesen megértem, ha valaki felmond, kirúgják, valami magánéleti baja van, de ettől még nyilván nekem sem kell jólesnie annak, amikor a szülőszobáról a folyosóra óbégatják ki, mikor rákérdezek, hogy ja, ő már nem dolgozik itt. Ez egy kicsit övön aluli volt.

Eddig magánrendelésre jártam hozzá, azóta mentem a kórházba, hogy a ctg is képbe került.

2017. aug. 22. 20:17
 15/26 A kérdező kommentje:
Még annyit, én nem pontoztam senkit sehová. Három órán át a net előtt sem voltam.
2017. aug. 22. 20:18
 16/26 anonim ***** válasza:
83%
Igen, ez mind igaz, de én akkor is le vagyok döbbenve. Ha tényleg beteg, akkor lehet hirtelen derült ki valami súlyos dolog. Egyszerűen tudom a helyzetet elképzelni. Ha akkor voltam ctg-n, amikor esetleg nem volt benn vagy voltam 4D UH-n mindig kérte, hogy hívjam fel, ha minden rendben van akkor is. Nekem ez embertelenség. Miért nem adott át esetleg másnak? Amúgy nekem meg kellett adnom a számomat, ha valami van tudjanak szólni, hogy mondjuk mégsincs rendelés vagy bármi. És ez nem magánrendelés. Ez persze nem a Te hibád kérdező, csak nem tudok ezen túljutni😂😳.
2017. aug. 22. 21:43
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen NEM tudom elképzelni. (Elírtam) Még annyi, hogy persze ne hívja végig az összes betegét, de legalább aki a 8-9.hónapban van, annak szólhatna. Sajna naív vagyok ezek szerinte😕.
2017. aug. 22. 21:45
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egy gechi, már elnézést, vagy kiderült, hogy rákos és akármilyen embertelen dolog, de engem se vadidegen bármilyen helyzetben lévő emberek lelke érdekelne, ha épp azzal kéne szembe néznem, hogy lehet meghalok ráadásul záros határidőn belül. Meg erről magyarázkodjak, ha úgy van... Mondjuk ki milyen ugyebár. A szülést meg úgyis levezeti valaki biztos úgy van vele.
2017. aug. 22. 23:47
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

én jártam így orvosommal. ovuláció indukciós kezelés alatt megbeszéltük, hogy következő héten megyek ultrahangra. hiába kerestem, nem volt. semmit nem mondtak róla, csak hogy nem dolgozik.

utána lett egy méhgyulladásom, és akkor az osztályon hallottam a pletykákat, hogy beteg. de ilyenre nem kérdez rá az ember.

másfél év múlve jött legközelebb dolgozni.

persze ez terhesen más, hiszen nem tudsz várni, hogy mi is lesz a dokival...

2017. aug. 23. 12:57
 20/26 anonim ***** válasza:
Huhh sajnálom kérdező, de gondolj arra, egy fokkal jobb, hogy most tudtad meg, mint ha pl akkor közlik Veled, mikor beindult a szülés, hogy ja? Ő nem fog bejönni.... én túl sok hasonló sztorit olvastam, ezért is döntöttem úgy, hogy most eleve ügyeletben fogok szülni, így nagyon pofára esni nem fogok, mert olyan biztos nem lesz, hogy nincs senki ügyeletben...
2017. aug. 25. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!