Szülés előtt hányszor volt nálatok a védőnő, és ti hányszor mentetek hozzá?
Nemrég voltam először a védőnőmnél, én úgy tudtam, hogy a gondozásba vétel után neki 2-3 héten belül ki kellene jönnie egyszer, és a szülésig még 2-3x.
Viszont pont úgy dolgozom ami az ő munkaideje is, így annyit mondott, hogy majd egyszer egyeztetünk egy napot amikor éppen én is otthon leszek, meg ő is ráér aztán majd kijön és beszélgetünk kicsit a szoptatásról és ezekről a dolgokról. Én úgy vettem ki a szavaiból, hogy ez nem mostanában lesz, nem hiszem, hogy 10-11 hetes kismamával most szeretne a szoptatásról beszélgetni. Legközelebb a 12. heti ultrahang után kell mennem, és ha majd meg lesz a down-kór szűrés eredménye, neki is vinnem kell ezeket. Nálatok hogy volt? Hányszor ment ki, és hányszor kellett nektek mennetek a terhesség alatt?
Az én védőnőm nagyon lelkes volt, 3-4x járt nálunk szülés előtt, én havonta mentem hozzá, és amíg kicsi volt a baba, hetente kijött, pedig hetente vinnem is kellett mérni. Viszont a barátnőmnél csak egyszer járt közvetlen szülés előtt az ő védőnője, és szülés után is csak havi 1x találkoztak.
Igazából szerintem, ha minden rendben van, az otthonod, az egészségetek, és bármikor hívhatod, ha kérdésed van, akkor felesleges annyit találkozni. Nekem főleg a szülés után elég megterhelő volt.
Nekem két védőnőm volt költözés miatt.
Viszont házhoz 1x jött az utolsó, én pedig körülbelül 4-5x mentem.
Először adat egyeztetés, kismama felvétel miatt, aztán 2x vizsgálat eredmények miatt, aztán az újhoz még párszor az utolsó hetek súly meg vérnyomás mérései miatt.
Nálam egyszer sem. :) pedig hívtam. Tappnezen vagyok, fekszem altalaban itthon es az utcánkban "rendel". :) a legelején helyettesítő volt es ő volt. Es ennyi. :) nekem 8.. En nem erőltetem. Majd jön.
En talan 6hetente vtam nala 30p-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!