Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Cserben hagyott az orvosom....

Cserben hagyott az orvosom. Mik a teendők még a szülés megindulásáig?

Figyelt kérdés

Most vagyok a 37. hétben. Múlt héten beszéltünk meg egy ctg vizsgálatot a kórházba, erre mikor bementem, a nővérektől tudtam meg, hogy ő már nem dolgozik ott, tehát ügyeletesnél szülök.

Azt tudom, hogy mennem kell ctg-re, voltam már vérvételen is, de ezen kívül van más teendő?

A Szent Margit kórházról van amúgy szó. Van valakinek tapasztalata az ügyeletes szülést illetően? Milyenek az orvosok, szülésznők?

Minden választ nagyon köszönök!

2017. aug. 22. 14:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Onkabb szulesznot fogadj

Kijon az a gyerek orbos nelkul is

2017. aug. 25. 20:34
 22/26 anonim ***** válasza:
58%
Én a világért se akarnék bántani senkit, de aki majdnem elvérzik szülés közben, az másnap hogy bír egyáltalán felkelni az ágyból a vérveszteségtől? Én véradás után legalább fél napig szoktam kóvályogni, és se nem szültem, se nem volt óriási a vérveszteségem. Most csak mert valaki azt hiszi, hogy ismeri a testét, közben meg nem, és meg is mondják neki, hogy ha nincs ereje, ne menjen ki, nem kell odakenni a nővérre... Bocs az offért.
2017. aug. 28. 21:53
 23/26 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki majdnem elvérzett. És igen, tényleg majdnem meghaltam, a doki kiabálta hogy "gyorsan, mindjárt elvérzik". tolószékkel toltak ki a szülőszobáról, 4 óra megfigyelés után (a 2 helyett). alig bírtam felkelni, kimenni a látogatóimhoz, végig kapaszkodtam a falba, és mire kiértem el is ájultam a látogatóim előtt. mindezt csak azért, mert a nővérnek nem volt kedve előhozni a tolókocsit és kitolni.
2017. aug. 28. 22:08
 24/26 anonim ***** válasza:
Amúgy meg "nem kell a nővérre kenni", ja persze, kivéve hogy a doki mondta, hogy még ha csak pisilni akarok menni, akkor is szóljak a nővérnek, hogy vigyen ki tolókocsival. Szóval ez az ő hibája. (Ugyan ez a nővér rákiabált a szobatársamra, mert át mert vérezni a ruháján és le kellett cserélnie az ágyneműt...)
2017. aug. 28. 22:10
 25/26 anonim ***** válasza:
55%
Jó, még mindig nem értem, hogy 4 órával a majdnem elvérzés után miért kell egyáltalán felkelni, de te tudod. Azért ebben te is benne voltál vastagon.
2017. aug. 28. 22:14
 26/26 anonim ***** válasza:
7%
Látszik, hogy még nem szültél :D Nem 4 órával utána keltem fel te gyökci, hanem másnap, amikor jöttek a látogatók. Addig nem keltem fel, mert betoltak a szülőszobáról a szobába a baba osztályon, és másnap jöttek a látogatók akiket nyilván mindenképpen látni akartam miután megszületett a gyerekem, akit meg is akartam mutatni nekik. Ez 100% a nővér hibája volt, mivel neki is mondták, hogy ha szólok akkor hozza a tolószéket, de nem hozta.
2017. aug. 29. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!