Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha valaki nehezen nyílik ki a...

Ha valaki nehezen nyílik ki a szülés megindulásáig akkor a tágulás is nehezebben fog menni?

Figyelt kérdés
2008. febr. 28. 10:59
 1/2 anonim ***** válasza:
szia!nekem végig zárt volt a méhszáj!túlhordtam a babámat 5 nappal és még akkor is zárt volt majd felraktakk egy méhszáj érlelő tabletát nekem este reggelre már voltak fájásaim,már akkor kivoltam nyílva egy ujnyira utánna raktak fel mégegyet és nem sokára megis szültem!de nem olyan borzasztó ez a szülés mint amennyire gondoltam én is sokat piheny előtte legyen sok energiád!és minden simán fog menni !könnyű szülést kívánok neked! grat a babához!
2008. febr. 28. 13:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nincs összefüggés a kettő között. Ne izgulj, jó szülést!!!
2008. febr. 29. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!