Valaki volt már így?
Az első válaszolónak igaza van, cseppnyi fizetésre nem kell gyermeket vállalni.
Én nem akartam fogadott orvoshoz járni a terhesség során de mivel problémák léptek fel így ,,kénytelen" vagyok. Ismeretlen eredetű vérzés a 12. héten, ismeretlen eredetű vérzés a 20. héten, folyamatosan visszatérő hüvelyi fertőzések (terhesség előtt sose volt ilyen problémám) amire az SZTK-s rendelésen előszeretettel felírták az antibiotikumot és ezzel el is volt intézve a bajom.
A második vérzés alkalmával mondtam azt, hogy ebből elég, a gyermekem élete fontosabb és ha kell fizetek a normális ellátásért, de annak nincs értelme, hogy heti szinten fél napokat töltök az SZTK-s rendelésen mert kísérleteznek rajtam, minden alkalommal felírnak valamit és a végén egyik se használ semmit..
Te még eddig nem is fizettél annyira sokat, az én dokim minden alkalommal 15 000 Ft-ot kér, viszont alapos, mindenre odafigyel. A fertőzéseket (ami mint kiderült csak hüvely ph egyensúly felborulás volt a hormonok változása miatt) szépen helyrehozta. Már a 35. héten tartok, a szülésért nem kér fix összeget, azt mondta annyit adok majd amennyit én gondolok.
Sajnos gyermeket vállalni nem lehet a semmire, itt az én példám. Én is inkább azt a pénzt amit a dokinak adok szívesebben elköltöttem volna másra, de az első a baba egészsége jelenleg és én is nyugodtabb vagyok, hogy probléma esetén nem ide-oda dobálnak az éppen rendelő dokik egymás között, hanem fixen egy ember vezeti végig az egész várandósságot.
Mint írtam már nem ő fizeti és nem most akarok gyereket (szövegértés) csak eddig nem foglalkoztam ezzel a témával most jutott eszembe. 2 éve dolgozok én fizetem a kiadásaim. Sajnos nem úgy működik az élet hogy én most 300.000.-et akarok keresni akkor annyit is fogok.
Nehogymár ne válalhassak gyereket rendes dolgozok teszem félre a pénzt párom is dolgozik. A rosszmájú véleményekre számítottam hisz ez az oldal erről szól de továbbra is várom azokat a nőket akik SZTK alapon jártak vizsgálatokra.
Második vagyok
Lényegében a saját tapasztalatomat írtam le, nem tudom ezzel mi a probléma.. Lehet megsértődni ezen, de sajnos igaza van az elsőnek.
Ha meg nem tudod úgyse megfizetni, meg valószínű a jövőben se fogod tudni majd amikor eljön a gyerekvállalás ideje, akkor járni kell az SZTK-ba, tehát nem értem mi a kérdés ezzel kapcsolatban.
Egyébként sajnos én se keresek 300 ezret, általában a férjemmel ketten kapunk ennyit havi szinten, de ez lényegtelen.
Kicsit ingerültnek tűnsz, pedig senki nem írt semmi rosszat, viszont ha már a 9000 Ft megterhelő amit az orvosnak ki kell fizetni egy azaz egy vizsgálatra akkor tényleg elgondolkodtató a dolog. Az esetleges gyógyszerek, kúpok, vitaminok se olcsók amikre szükség lehet a terhesség során, a gyereknek is rengeteg dolgot meg kell venni ami nem 2 fillér úgyhogy ezekhez képest egy-egy vizsgálat ára semmi..
Nem értem, miért kell a kérdezőt támadni. Nem azt mondta, hogy nem keres annyit, hogy fel tudjon nevelni egy gyereket. Hanem el tudja dönteni, hogy mire mennyi pénzt adjon ki. Ha nem magánrendelésre megy, akkor azt a 9000ft-ot is félre tudja tenni fontosabb dolgokra.
Nem hiszem, hogy kellemetlen lenne összefutni vele. Attól, hogy jártál hozzá néha magánrendelésre, nem kötelező mindig hozzá menned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!