Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » A havi méreckedésre vihetem a...

A havi méreckedésre vihetem a nagyobbat?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kicsit kivagyok akadva. Van 2 gyermekem, a nagyobb még nem óvodás.

Havonta kell járni méreckedni az orvosi rendelőbe és megjegyzést kaptam, hogy bízzam a nagyobbat valakire erre a 10 percre.

Nem feltétlen érnek rá mindig a nagyszülők!

Miért fáj az neki, ha a nagyobb is ott van?

Már gyomorgörcsöm van, ha legközelebb mennem kell a 2 gyerekkel.

Szerintem ebben semmi rossz nincs, hogy jön Velem a nagyobb is, hisz 10 percet csak kibír.

tegnapelőtt 22:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
15%

“ méreckedésre”

⁉️

tegnapelőtt 22:26
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekekkel foglalkoznak, és máshol is van több gyerek, ez tényleg elég fura én sem értem az akadályt.
tegnapelőtt 22:28
 3/17 anonim ***** válasza:
15%
Méret -méretkezik - méretkezni.
tegnapelőtt 22:29
 4/17 anonim ***** válasza:
22%
Mi az a mereckedes ?
tegnapelőtt 22:40
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele. Viszed és kész.
tegnapelőtt 22:47
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Kérdezd meg, hogy rendben, melyik védőnőre bízhatod rá? Majd jön a válasz, hogy ők erre nem érnek rá. Te meg mondd, hogy pontosan így vannak ezzel mások is. Nálunk, amikor először voltam a babámmal, volt ott egy nő 3 különböző korú, de még nem ovis gyerekkel. Csak egyiküket vizsgálták. Hát, kemény volt szerencsétlennek, de megoldották. 1 jól nevelt gyerek pluszban, nem lehet probléma.(Itt nem azok voltak.)De ha meg az, akkor is ez van. Oldják meg. Menjen ki ő🤷🏼‍♀️
tegnap 00:46
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
6os hogy kerülnek ide a védőnők? Orvosi rendelőről volt szó, nem védőnői tanácsadóról.
tegnap 06:34
 8/17 anonim ***** válasza:
47%
Most téged mérnek? Csak mert terhesgondozás a kategória!
tegnap 06:34
 9/17 anonim ***** válasza:
32%

Hogy viselkedett a gyereked, amiért ezt kérték? Mert én olyat még nem hallottam, hogy az egyik gyereked jöhet, a másik nem.

Bár nem egyértelmű milyen "méreckedésre" kell járnod havonta, nálunk a védőnőhöz és a nőgyógyászhoz is jöhetett nagytesó. A mai világban ez már kb. alap szerintem.

tegnap 06:56
 10/17 anonim ***** válasza:
30%

#7! Hát, a kérdésből egyáltalán nem egyértelmű, hogy kit és minek mérnek, de a kulcsszó és az alapján, hogy az nem probléma, hogy a kicsit viszi, arra jutottam, hogy a kis gyereket méri a védőnő. Nálunk speciál egy helyen van az orvos és a védőnő. Gondolom, nem egyedi😉

Ezért kár volt lepontoznod, legközelebb olvasd el a kulcsszavakat is.

tegnap 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!