Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » A havi méreckedésre vihetem a...

A havi méreckedésre vihetem a nagyobbat?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kicsit kivagyok akadva. Van 2 gyermekem, a nagyobb még nem óvodás.

Havonta kell járni méreckedni az orvosi rendelőbe és megjegyzést kaptam, hogy bízzam a nagyobbat valakire erre a 10 percre.

Nem feltétlen érnek rá mindig a nagyszülők!

Miért fáj az neki, ha a nagyobb is ott van?

Már gyomorgörcsöm van, ha legközelebb mennem kell a 2 gyerekkel.

Szerintem ebben semmi rossz nincs, hogy jön Velem a nagyobb is, hisz 10 percet csak kibír.

tegnapelőtt 22:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Igen, viheted, nincs megtiltva. Le ke fosni, mit mond. Nem tudod hova rakni és kész.
tegnap 10:14
 12/17 anonim ***** válasza:
57%

Hogyne vihetned a MERETKEZESRE ?

Felnott no vagy, kizarolag a birosag tilthat meg barmit is.

Nem kell am betojni egy eu.-i dolgozotol.

tegnap 10:45
 13/17 A kérdező kommentje:

Azért nem a védőnői rendelőbe kell menni, mert a faluban, ahol lakom, nincs védőnői rendelő. Így a falusi orvosi rendelőbe kell járni méretkezni havonta 1x.

Elnézést az elírást, a méretkezéssel kapcsolatban, sokaknak fájt olvasni, úgy látom.

Megmondom őszintén korábban nem használtma ezt a szót és a védőnő, nagyszülők és a párom is mindig így mondja ki, hogy na mikor lesz a méreCkedés:D és màr nagyon ez van a fülemben.

Őszinten én is rajöttem utólag, hogy ez nem vàrandós gondozási téma màr, bocsánat...

tegnap 12:39
 14/17 anonim ***** válasza:
10es én nem pontoztam le senkit :-D
tegnap 15:47
 15/17 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, védőnő vagyok, hogyhogy csak 10 perc? Nálam és a kollégáimnál is egy ilyen alkalom MINIMUM fél óra, de inkább több. 10 perc alatt nagyon levetkőztetni se lehet, nemhogy látást, hallást, mozgásfejlődést nézni. És persze mehet a nagyobb, de a te kötelességed ott lefoglalni. Mondjuk nálunk rengeteg játék van, elvannak a tesók is
tegnap 15:50
 16/17 anonim ***** válasza:

#15! Na, azért ez nem ilyen egységes. Nálunk pl.2perc is elég lenne. Az enyém mondjuk kb.2 dolgot nézett meg összesen, a többi kérdésen végig szalad, még nem is válaszoltam, sőt, némelyiket még fel se fogtam, már beírta, hogy igen. Tény, hogy jól fejlett a gyerekem, mindent csinál, amikor kell, a legtöbb dolgot korábban is, de pont ezért lehetne probléma is. Nem nekem kéne tudni, hogy mikor van baj, azért vannak, hogy észrevegyék, de ha mindenki úgy áll hozzá, hogy ez a gyerek úgyis mindent csinál, akkor pont nem vennék, ha baj lenne.

Játék meg... Van 1 kis asztal 2 kis székkel a váróban. Te kint hagynád ott egyedül a 2-3 éves gyereked?

tegnap 22:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálunk se több 10 percnél, a műszeres vizsgálatok is max 20. Vetkőzni az időpont előtt kell a váróban. Az orvosnál is így van. Szoktak jönni tesóval is, beviszik, van egy nagy markológép az ajtó mellett 10éve biztos, gondolom az a tesó lekötő 😄
tegnap 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!