Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Honnan tudjam, hogy hány kiló...

Honnan tudjam, hogy hány kiló vagyok, ha 2 kilót is ingadozik a súlyom?

Figyelt kérdés
Mindig ugyanakkor méreckedek, wc után, evés előtt, de így is. Kérdezheti barát, rokon, orvos is. Mit mondjak? Öö..hát kb 79 és 83 közt valahol? Ha eszek- iszok, akkor még 2-nél is több eltérés lehet. Természetesen a ruhákat nem számítom, max gatya van rajtam.

2021. ápr. 24. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Elöször is minek kellene bárkinek is mondani, hány kiló vagy?

Másodszor a 79 és 83 közt nem két, hanem négy kiló különbség van.

Harmadszor kiválasztasz egy súlyt, ami neked tetszik ezek közül és azt mondod.

2021. ápr. 24. 08:04
 2/6 anonim válasza:
79%
ha ennyit ingadozik a testtömeged, akkor át kellene nézni sürgősen az étrendedet
2021. ápr. 24. 08:26
 3/6 A kérdező kommentje:

1. nek: Pl a múltkor az orvos is megkérdezte.

2 kiló ingadozás reggel éhgyomorra van sokszor, a 4 kiló összesen a reggel és az este között.

De köszönöm, én mindenkinek zöldet nyomok.

2021. ápr. 24. 08:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az,amelyiket leggyakrabban mutat a mérleg.Vagy írd fel minden reggel és számolj átlagot.
2021. ápr. 24. 10:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt javaslom, mindig reggel mérd magad. Vécé után, de még a reggeli előtt. Így, ha normálisan étkezel, kizárt, hogy nagyobb különbségek legyenek. Ha kérdezik, bármit mondhatsz, 1-2 kiló eltérés nem számít. Ha tendenciát akarsz nézni, számolj mindig az utolsó 7 nap átlagával!
2021. ápr. 24. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Orvosnak elég, ha kb. 80-at mondasz, de egyébként mérni szoktak, ha annyira érdekli őket a válasz. Barátnak meg rokonnak nem kell tudnia, ha nem akarod elmondani.
2021. ápr. 24. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!