Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meg tudja nekem mondani...

Meg tudja nekem mondani valaki, hogy hogyan van ez a méreckedés dolog? ( bővebben lent )

Figyelt kérdés
Ugye a babák hosszát születésükkor a fejük búbjától mérik, ez tuti mert mutatták a kórházban. A védőnő is minden hónapban így mérte eddig tanácsadáson ( most lesz 10 hós a kisfiam ). Így a 9 hós tanácsadáson a fiam 81 cm volt, mindenki mondta, hogy micsoda hosszú baba. Itthon megmértem úgy, hogy odaállítottam a falhoz és így majdnem 10 cm-rel kevesebbre jött ki a magassága. Akkor ha a héten megyünk a tanácsadóba és úgy mérik, hogy odaállítják a magasságmérőhöz, akkor kb. most lesz 74-75 cm, és akkor mit írnak be??? Hogy kevesebb mint egy hónappal ezelőtt?? Nem értem, hogy ez hogyan van? A Ti babátoknál hogy volt?
2010. ápr. 5. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia-Ez felettébb érdekes hm. Ez hogy lehet? ÉS ha fekve méred otthon akkor mennyi?
2010. ápr. 5. 21:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálunk hasonló volt.

Minden tanácsadáson mást mértek, egyszer meg is jegyeztem,hogy összemegy a babám:)

Erre csak mosolyogtak,hogy biztos összegyűrődött alatta a mérőcenti, ezért volt előzőleg hosszabb.

2010. ápr. 5. 21:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát most megmértem az ágyában hanyatt fekve, így 78 cm jött ki. Ez érdekes...

Várom még a tapasztalatokat.

2010. ápr. 5. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Az a 81cm el lett mérve.
2010. ápr. 5. 21:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Most megmértem a kisfiamat úgy ahogyan a kórházban és a tanácsadóban mérik és így most 84 cm jött ki.
2010. ápr. 5. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!