A védőnő meg tudja nézni a leleteimet?
Figyelt kérdés
Van jogosultsága neten belekukkantani?ma 10:45
1/11 anonim válasza:
Nem csak jogosultsága sincs, de lehetősége sem, hacsak nem adtál neki hozzáférést az eeszt felületedhez.
2/11 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet neki adni? De akkor a nödokim miert tudja megnézni? Most mondta h irjak ha meg van a laborom es megnézi
ma 10:51
3/11 anonim válasza:
"Hogyan lehet neki adni?"
Megadod az ügyfélkapus felhasználóneved és jelszavad, mint mondjuk a párodnak vagy a szomszédnak...
Tényleg nem tudod, hogy mi a különbség egy orvos meg a védőnő között?
4/11 anonim válasza:
*kiegészítés: most jut eszembe, hogy az új kétlépcsős azonosítás miatt már ez sem működik...
6/11 anonim válasza:
Úgy tudja megnézni, hogy letöltöd az eeszt-ből és elküldöd neki email-ben.
7/11 anonim válasza:
Az orvosi rendszer más, mint amit a védőnő használ. A védőnőnek nincs jogosultsága megnézni, csak amit te megutatsz neki, azt látja. Vagy letöltöd és elküldöd neki, befotózod, estleg kinyomtatod, vagy megmutatod a telefonodon (én volt, hogy képernyőfotót küldtem, volt hogy amúgy is mentem és simán csak megmutattam a telefonon)
8/11 anonim válasza:
Van már egy védőnői rendszer amiben az EESZT-be került leleteket meg akarják csinálni hogy a védőnő is lássa, könnyítve ezzel a dokumentációt, viszont mint minden eugyi állami fejlesztés, ez is csak nagyon kevés településen érhető el.
Ha nem mutatod meg neki valamilyen úton módon akkor 90% hogy nem fér hozzá sehogy.
9/11 anonim válasza:
A védőnőm már az eesztbe tölti fel a dolgokat de szerintem nem lát rá az enyémre. Mindig nyomtatva vittem neki az eredményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!