Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok extrán nőies és szép-nem átlagos-arcú leszbikus nőt sehol?!Olyat keresek, amilyen én vagyok, de sehol semmi.És nem én gondolom magamról, a visszajelzések is erről tanúskodnak. :D KATEGÓRIA!
Na most, mit értesz extrán nőies alatt?
Magassarkú, estélyi, hosszú fancy műköröm, 40 kiló smink, stb.? Vagy extrán nőies beszédstílus/gesztusok? Nem annyira egyértelmű hogy ez pontosan mit takar. Egyik barátnőm pl. "Fiús lánynak" tartja magát, de szerintem teljesen feminin.
Aztán arc esetében a szépség szintén nem túl objektív.
Nekem sokszor mondták 25 évnyi fennállásom során hogy szép arcom van, pedig szerintem teljesen "átlagos". Szerintem pl. Mizuno Yuinak a Babymetalból, vagy Lisának a Blackpinkből, "nem átlagos" szép arca van, Palvin Barbié pedig inkább "átlagos" , de fix hogy bőven akad, aki nem értene egyet velem.
A lényeg, ezek nem mérhető, objektív tulajdonságok, így aztán valószínűleg azért találod meg nehezen amit keresel, mert egyszerűen amit számodra jelentenek ezek a kifejezések, az ritka kombó.
#15:13
Pardon?!Nekem szóltál prolika?Miért lennék AZÉRT beteg, mert egy hozzám hasonló igazán szép nőt akarok páromnak?Nekem nem kell az átlagos, én sem olyan vagyok te kis hülye.
"nem fogok azért elnézést kérni, mert jól nézek ki, és ezt még vállalani is merem".
Ezért ne is kérj elnézést, a stílusod miatt majd fogsz.
Jaaaanemfogsz, mert az ilyenek nem ismerik el a hibájukat. Hupszi... Sok sikert neked, szükséged lesz rá! 💡😉
Hogy kicsit jobban kontextusba keruljon a dolog itt a Palvin Barbaranal is szebb és extran noies hölgy instaja...
Szerintem mindenki dontse el maga, hogy melyik leanyzot vinné... 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!