Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok extrán nőies és szép-nem átlagos-arcú leszbikus nőt sehol?!Olyat keresek, amilyen én vagyok, de sehol semmi.És nem én gondolom magamról, a visszajelzések is erről tanúskodnak. :D KATEGÓRIA!
Mert ritka, már eleve az elvárás is magas egy férfi részéről is, hogy átlag feletti nő.
Másrészt valamilyen okból én úgy látom a legtöbb leszbikus nő nem az a kimondottan nőies, a nagyon szép nők általában heterók, nagyon max biszexek.
Kicsit magasra teszed a lécet. A wikipédia alapján "A válaszok kiértékelését követően azt találták, hogy a nők 8,6 százaléka számolt be arról, hogy valamilyen szempontból érinti őket a homoszexualitás. E 8,6%-on belül a nők 88%-a számolt be szexuális vágyról azonos neműek felé, de csak 41%-uk számolt be arról, hogy azonos neműekkel való szexuális aktusban is részt vett és mindösszesen csak 16%-uk rendelkezett leszbikus identitással."
Te ugye tisztán leszbikusra, és nagyon szépre vágysz. Az adatok alapján a leszbikusok száma így 64 ezer Magyarországon, ha durván 10 milliós népességgel számolok, és felteszem, hogy a fele nő.
Namármost ennek a 64k-nak legyen a fele nőies. Ez 32 ezer fő, amiben az általad kívánt top szépség még nagyobb kisebbség. És ez a kb 32000 fő szerte az országban él (jó, igen, nagy eséllyel többen Bp-n, de szerintem a lényeg lejön).
És akkor még nem számoltunk a párkapcsolatban lévőkkel, a korosztályban/személyiségben nem stimmelőkkel...
Összességében nem azt mondom, hogy lehetetlen, de ne várj csodát. Annyi szép átlagos nő is van, nekik is adj esélyt ;)
N
#4es vagyok
*nem lehetetlen
Egy szó lemarad, és mennyire rosszabbul hangzik...😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!