Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van olyan árulkodó jel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan árulkodó jel, amiből rá lehet jönni, hogy egy nő leszbikus?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm, aki egy rendkívül pedáns, rendszerető, lelkiismeretes lány és mellette nagyon szép, viszont valahogy mintha zavarná a fiúk közeledése, még ha csak témaként kerül is szóba. Tényleg gyönyörű lány, és annál furább számomra, hogy nincs senkije. Lehet, hogy csak élvezi az egyedüllétet, de nekem úgy tűnik, hogy mintha még az is idegesítené, ha bókolnak neki vagy egyáltalán csak nőként kezelik. Ilyen nagyon emancipált, autonóm csaj, de mellette meg tudom, hogy amúgy elég konzervatív. Elgondolkodtam, hogy talán egyáltalán nem a fiúkat szereti.

Fiúk közül elég jól ki tudom szúrni a melegeket, de nőknél van valami, amiből indirekt módon rá lehet jönni?

Ja, és amúgy semmi ilyen "butch"-szerű nincs benne, se testékszer vagy bármi, amivel jelezni akarná a társadalomnak, hogy ő valahogy "más". Pont, hogy egy olyan csajt kell elképzelni, aki olyan ránézésre, mint egy apáca. Olyan, mint Ida Gárdonyi regényéből.

2022. jan. 11. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Alltalaban nincs arulkodo jel ..ha csak nem kihivo.. de nala az sem !

Lehet hogy inkabb tavoltarto es ovatos de irod " konzervativ"

2022. jan. 11. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy aszexuális, és mindenfajta közeledésre így reagál.
2022. jan. 11. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is így reagálom le a férfiak közeledését, de én aszexuális vagyok.
2022. jan. 11. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen külső jele nincs és nincs leszbikus "szokás" sem amiről 100%-ra rájössz. Csak a "radar" segít, vagy ha már nagyon-nagyon jó emberismerő és tapasztalattal rendelkező vagy. Akkor akár két szempillantásból megmondod, amúgy nem.

Az hogy a férfiak közeledésére így reagál ezer oka lehet. Lehet már rég van valakije csak nem köti az orrotokra, de az is hogy gátlásoktól, komplexusoktól szenved amit kifelé nem fog megosztani a publikummal.

2022. jan. 11. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!