Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok extrán nőies és szép-nem átlagos-arcú leszbikus nőt sehol?!Olyat keresek, amilyen én vagyok, de sehol semmi.És nem én gondolom magamról, a visszajelzések is erről tanúskodnak. :D KATEGÓRIA!
Figyelt kérdés
2022. jan. 14. 09:19
11/39 A kérdező kommentje:
#10:58 Tőle pont nem vagyok elájulva. :D Szebb az arcom, mint az övé, nagyon sok dicséretet kaptam életemben, és nekem is van tükröm.😊
2022. jan. 14. 11:05
12/39 A kérdező kommentje:
#09:41
Dehogy teszem!Én pont annyira szép vagyok, amit a leendő partneremtől is elvárok!Egyébként nem tetszenek az 50 kg-os nők, de azért 80 kg vagy feletti se legyen.😄
2022. jan. 14. 11:06
13/39 anonim válasza:
Ladjszomjas szép nő, ráadásul leszbikus is.
14/39 anonim válasza:
Wow, kiváncsi vagyok rad,
Vannak akik váltig állítják, hogy Palvintol a VILÁGON nincs szebb, Mo-n főleg
Ki az aki pl tetszik modell vagy híresség? (Ha nem is leszbikus)
15/39 anonim válasza:
Úristen xdd ilyen állszent nagyképűvel szerintem senki se akarna lenni
16/39 anonim válasza:
Kinek ne tetszene Palvin Barbi? persze megértem ha valakinek nem, de amugy is hiresség és nem mellesleg heteró, de ha hasonló kaliberű leszbikusba botlanék és a személyisége is tetszene, meg más is megfogna akkor abbol lehetne valami. Ennyire ezt nem lehet leegyszerűsíteni. Nekem pl tetszettek olyan lányok is akik nem tipikus szépség kategória de valamiben különleges számomra és megfogott, nem a szépségéért fogom szeretni, mert az számomra nem szeretet/ szerelem kategória, hanem maximum vonzódás de érted? Ehhez kell egy érzelmi intelligencia is hogy megértsd.
17/39 anonim válasza:
A nagyon nőies lányok egy része nem vállalja fel, mert bármely okból kifolyólag nem akarják/nem érzik szükségesnek, illetve kapcsolatban élnek.
34 L/L
18/39 A kérdező kommentje:
#11:48
Értetem én, jobban, mint hinnéd, de egy szép és számomra szimpatikus barátnőt keresek, és nem életem szerelmét.Utóbbit már megtaláltam, de van, ami nem működhet...
2022. jan. 14. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!