Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan maszkulinak a leszbikusok és ennek mi "értelme" párválasztási szempontból?
Melegként nem fér a fejembe hogy lehet az hogy:
azok a leszbikusok akiket ismerek mind fiús. Rövid haj, Erősebb testalkat, és nem is annyira lányos viselkedés (pl.focizni szeret)
Ok hogy ne sztereotipizáljak de egy olyan csajt sem ismerek közülük aki nőies lenne.
Ennek fényében nem annak lenne értelme ha a nőiességüket domborítanák ki? Hisz egy leszbikus azért l., mert a LÁNYOKAT szereti, a nőiességet egy nőben nem pedig egy fiúsabb lányt (hisz arra ott vannak a fiúk akikhez elvileg nem vonzódik)!
Nem erre kellene inkább "rágyúrniuk" (képletesen :) )?
Ez sosem fért a fejembe. Jómagam is a fiús, maszkulin fiúkat szeretem én is az vagyok.
Eszembe nem jutna még csak randizni sem egy csajos fiúval mert az nem az esetem.
Miután végigolvastam az egész vitát,bevallom sok helyen egyet is értettem, viszont most engedd meg kedves kérdező, hogy elmagyarázzam ezt az egészet az én szemszögemből nézve. Fontos, hogy ne általánosíts, én én vagyok és másoknak lehet, hogy nem ezek az okaik de az enyémek a következőek:
1.Azért vagyok fiús, leszbikus létemre, mert személy szerint, valahogy nem tudok azonosúlni a női nemmel. Ettől függetlenűl nem lennék férfi sem, simán csak azt szeretem, ha úgy öltözök mint egy férfi, ebbe érzem jól, magam. Ha felveszek egy szoknyát, úgy érzem mintha a kirakatban lennék. Lehet te nem érted, de én szeretem ha férfiként kezelnek, ha erősebnek tekintenek rám és büszkeséggel tölt el, ha valaki megkérdi tőlem, hogy te most akkor fiú vagy vagy lány, mert így tudom, hogy elértem valamit.
2.A lányokban nem az tetszik mi van rajtuk. A személyiségüket, az arcukat szeretem. A nőkön látszanak a nőies vonások, még akkor is ha éppen férfias a stílusuk. Személy szerint, nem szeretem ha valakin smink van, nem ez az ízlésem, és én magam se használom senki kedvéért azkokat a mérgeket. És ha valakinek a személyisége fiúsabb az szerintem igen kedvező. Nem kell így mindent túlreagálni, van közös témánk, például videójátékok, sportok, autók. Egy nőiesebb nő, például nem biztos, hogy egyből levágja a szenvedélyemet a harley davidsonok iránt(persze ez nem feltétlenül így van, nem akarok általánosítani) De ha már ott van valaki aki stílusban és személyiség terén is hasonlít hozzám, akkor már megvan az az öszhang, amit keresek és nem találom meg másban, csak a fiús, klassz csajokban, rövid hajjal.
Végül pedig, hogy megmutassam van kivétel. az egyik legjobb barátnőm teljesen feminin leszbikus, sokáig nem értettem mit szeret a hosszú hajban, szoknyában, műkörömben, de volt hajlandó elmagyarázni a látásmódját, ami kb annyiból áll, hogy ember nem a ruhákba lesz szerelmes hanem a testbe és a lélekbe. Nekem pedig ilyen az ideálom. Egyszerűen a meleg vagyok, fiús és én is ezt szeretem másokban. És hidd el, lehet ígyis-úgyis párt találni, mert nagy a világ és színes és ez a jó az egészben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!