Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan maszkulinak a leszbikusok és ennek mi "értelme" párválasztási szempontból?
Melegként nem fér a fejembe hogy lehet az hogy:
azok a leszbikusok akiket ismerek mind fiús. Rövid haj, Erősebb testalkat, és nem is annyira lányos viselkedés (pl.focizni szeret)
Ok hogy ne sztereotipizáljak de egy olyan csajt sem ismerek közülük aki nőies lenne.
Ennek fényében nem annak lenne értelme ha a nőiességüket domborítanák ki? Hisz egy leszbikus azért l., mert a LÁNYOKAT szereti, a nőiességet egy nőben nem pedig egy fiúsabb lányt (hisz arra ott vannak a fiúk akikhez elvileg nem vonzódik)!
Nem erre kellene inkább "rágyúrniuk" (képletesen :) )?
Ez sosem fért a fejembe. Jómagam is a fiús, maszkulin fiúkat szeretem én is az vagyok.
Eszembe nem jutna még csak randizni sem egy csajos fiúval mert az nem az esetem.
Leszbikusként a nőket szeretem, nem pedig a tűsarkúkat, ruzsokat, meg egyéb baromságokat.
A feminin viselkedés - a maszkulinnal ellentétben - egy marha nagy szerep,amibe rengeteg időt energiát, sőt, pénzt kell fektetni, ezt a szerepet pedig miért játssza valaki, akinek nem muszáj? Lehet hogy a pasik a megszállottjai ennek a szerepnek, és jobban szeretik ezt, mint magát a nőt, de bi és leszbikus nőknél gyakrabban látni, hogy szarnak az ilyenekre (persze ez nem azt jelenti hogy elhagyjak magukat, csak azt, hogy olyan ruhát viselnek ami kényelmes és funkcionális, nem kennek az arcunkra mindenféle vegyszert, hogy teljesen másnak tünjenek, aztán egész nap hozzá se tudjanak nyúlni az arcukhoz, vagy éppen olyasmit sportolnak amit szeretnenek, nem pedig olyat amiről a férfiak eldontottek hogy az övék)
Sokszor még a hetero nőknél is látom hogy púp a hatukra az egész, és többet árt nekik mint használ, még akkor is, amikor állítsuk szerint élvezik a nagy feminitás. Szar látni ahogy több ismerősöm is, akik azt mondják hogy azért sminkelnek mert élvezik, nem pedig a férfiak miatt, a szó szoros értelmében szégyellik magukat, ha smink nélkül kell elhagyniuk a házat. Azt sem tudja sokuk hogy hogy mentegetozzon, ha nem ken magára valamit ami elfedi a borhibait.
Most ezen mit szeressek? Miért várjam el? Vagy személy szerint én miért akarjak részt venni ebben? Nem a feminitástól, meg a szubmisszivitastól nők a nők. Sőt... Szerintem ezzel a baromsággal teszik tönkre őket ¯\_(ツ)_/¯
Jogos a kérdésed, ezt én sem értem ha egy nő a nőket kedveli akkor nem szeretne férfias dolgokat látni rajta.
Ellenben ezek meg úgy néznek ki mint egy fiú!
Mit várnak így?
Ha nő lennék és meleg akkor a nőiességre lennék kíváncsi és nem egy férfias vonásokra.
Eggy meleg pasin sem kezd szoknyába flangászni meg tűsatkúban, tehát ez a kinézet a meleg nőknél “hogy is szokták nevezni az egyetemet végzettek..?” Irreleváns!
Kérdező!
Ezt már én is kiírtam kérdésnek és azt az olcsó választ kaptam, hogy ne foglalkozzak ezzel, nekik biztos így kényelmes és így érzik jól magukat.
Ez lehet csak semmi értelme...
Na megjött a várva várt értetlenkedés. Szerintem senki nem akar titeket meggyőzni semmiről inkább. Ha valóban ez a legnagyobb gondotok, akkor próbáljatok meg nyitottak lenni és más szemszögből megközelíteni a dolgot, ha nem megy, akkor törődjetek bele, hogy sose fogjátok megérteni. Nem hiszem, hogy bárki úgy érzi mentegetőznie kell a szexualitását illetően ilyen csőlátásúaknak.
Kaptatok több választ, ha ebből nem tudjátok kicsemegézni a nektek szükséges információkat, az már a ti bajotok.
Igen kaptunk több választ de azok még annyit sem érnek mint a téd!
Zagyváláson túl egyik sem megy, de értelmes válasz hiányában marad a megszokott gőgös lekezelő stílus ami amúgy is jellemző rátok.
Látszik, hogy csak provokálni jöttök ide:) mindennek a kulcsa az elfogadás. Amíg az nincs, nem lesztek nyitottak. Ezt jobban nem lehet elmagyarázni. Van aki azt nem érti, hogy egy fehér ember miért jön össze egy feketével, vagy egyesek mit szerethetnek a vékonyakban, mások a molettekben, vagy hogy miért szereti valaki a brokkolit. Tudom le van butítva az egész (kell is a ti szintetekre), de ennyi a lényeg. Vannak dolgok, amiket soha nem fogunk megérteni, mert nem vagyunk benne a helyzetben.
Én a heterokat nem értem, mégse toporzékolok a heteroknak, hogy magyarázzák már el hogy van ez.
Érthető? Gondolom nem. Akkor én itt be is fejeztem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!