Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A "lipstick leszbikus" kategór...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "lipstick leszbikus" kategóriának mi értelme van?

Figyelt kérdés

A Pride résztvevőivel készített Turul TV-interjúban vallotta magát ilyennek az egyik lány. Vagyis olyan lányról van szó, akinek a nőies kinézetű lányok jönnek be.

Csak szerintem teljesen értelmetlen ez a kategorizálás? Szerintem szimplán arról van szó, hogy a saját nemén belül van egy ideál, amit preferál.

Na és akkor? A hetero lányoknak tipikus agymenése a 180 cm+-os pasi. A fiúk egy része a szőke, másik része a fekete hajú lányokat részesíti előnyben.

Ezeknek (+ a 23168213812873 egyéb ideálnak) is van valami elnevezése? Ha nincs, mivel kevesebb mondjuk egy olyan leszbikus lány, aki pl. a nagyon sovány, fehér bőrű lányokra bukik, mint egy lipstick leszbikus?

2019. júl. 22. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Mert mennyivel menőbb azt mondani az mondani, hogy : - Én lipstick leszbikus vagyok! mint ha azt mondja, hogy leszbikus vagyok, de csak az ilyen és ilyen lányok érdekelnek....
2019. júl. 22. 19:45
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Én még a leszbikus/biszex/hetero kategóriákat is utálom. Emberek vagyunk nem kategóriák.
2019. júl. 22. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Válaszolva a kérdésre: ha már fel vagyunk címkézve... teljesen mindegy az egész. Én azt a szót nem szeretem, hogy "leszbikus". Azt mondanám, "a saját nememhez vonzódom." De ez hosszú... Helyette akkor, hogy meleg vagyok, de leszólnak, hogy nem, ó, hát ezt férfiakra mondják. Aztán mondanám, hogy homoszexuális nő, de ezt is a pasikra használják. Hát akkor mondom, hogy butch/femme/listpick vagyok! Ebbe nem lehet belekötni. Szerintem ezek az elnevezések valahogy így jöhettek létre.
2019. júl. 22. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Igen, és aki nincsen tisztában a kismillió elnevezéssel, és hogy pontosan mi mit takar? Mindenkinek megvan az ideája, amilyet szeret, ami tetszik neki, de nem kell minden egyes dolgot elnevezgetni.

Ha nekem a fekete szín tetszik, akkor én most mondjam, hogy Blacky csaj vagyok? És háborodjak fel, ha valaki nem érti miről beszélek?

2019. júl. 22. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem akinek értenie kell, az érteni is fogja. Legyen szó bármiről! ;)
2019. júl. 23. 01:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nézd az ilyen cimkék általában nem arról szólnak, hogy téged hogy lát XY, hanem hogy te hogy látod magadat, illetve hogyan prezentálod magad mások számára.

Nem kell magadat bekategorizálni, ha neked nem esik jól. A legtöbben amúgy is végigzongoráznak jópár opción legalább egyszer az életükben, mások meg félévente máshogy érzik magukat jól.

Heteróként csajozni jóval egyszerűbb, mert több a választék, és nem kell annyit magyaráznod hogy mit keresel.

De igen, heteró körökben vannak ilyen archetípusok, pl cougar, milf, silver fox...

2019. júl. 26. 09:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Nőies és nem fiús....

25ll

2019. júl. 27. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!