Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne értelme, lenne rá kereslet? Ha kezdő szexuálpszichológusként indítanék egy online oldalt, ahol akár névtelenül megkereshetnek az emberek, és beszélhetnénk a problémájáról.
Online azért nyílik meg előbb mert nem ismer, nem látjàtok egymást...
Vannak lányok akikkel viberen beszélgetek innen:) némelyik nagyon szégyellős, a 30-40-es anyák már kevésbé.... de hozzájuk is bizalom kell, masként nem nyílik meg, ha igen, akkor beenged az életébe, az ágyába... csak úgy is becsüld meg.
Amit sokan elmondnak neten, azt sok év ismerettség után is nehezen mondanák el, mert félnének mit gondolsz a perverz vágyaikról, főleg ha rég ismered, és van bizalom.
Egy férfi egy nőt könnyebben elfogad a mocskos vágyaival együtt.. és nem feltétlen mert a nő perverz, hanem mert a nőt làtja benne.
Szerintem lenne
Én lehet meg is keresnélek :D
Szerintem elég nagy lenne rá a kereslet és igazából szerintem nem is tudnál foglalkozni mindenkivel annyi jelentkező lenne. Bár azért van számos olyan dolog ami felvet némi problémát.
Én például lehet, hogy jelentkeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!