Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon van értelme felvállalni, hogy ha valaki leszbikus vagy meleg?
A leszbikusokat nem. Az alapvető férfi asszociációs készség a leszbikus szó hallatán máris azt feltételezi, hogy van két nő a tengerparton, atom jó mellekkel és seggel, akik a nyelvükkel kenegetik egymást naptejjel. a melegekről ellenben az a kép rögzült be, hogy nőnek öltözött szakállsas hapsik smárolnak hasonlóan szépen kinézetű férfiakkal egy platós kocsi hátulján. Ezeket csak megerősíteni tudom, mert férfi vagyok és eleinte én is így gondoltam, de méltóztattam bővíteni a látókörömön.
a coming out alatt meg ne azt képzeljük el, hogy egy ember kiáll a Millenáris vagy az Oktogon közepére, aztán 50000 wattos hangszórókból üvölti felénk, hogy MELEG VAGYOK EMBEREEEEEK! Ez általában szűk ismeretségi körökben szokott előfordulni, vagy családon belül. Mellesleg, aki a nyilvánosság elé tárja a szexualitását, legyen az hetero vagy homo, az az én szememben egy végtelenül ostoba ember. semmi közöm hozzá, ne ossza meg vele, hacsak nem az én seggemre pályázik, ez esetben közlöm vele, hogy más lyukon kopogtasson. a szexualitás magánügye minden embernek. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!