Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme annak, hogy leszbikus valaki, de olyan lánnyal
van, aki olyan, mint egy fiú?
erre en is nagyon kivancsi vagyok,föleg,ha meg mü branert is hasznalnak.szerintem ezeknek,csak feltünesi maniajuk van!
2012. ápr. 23. 19:03
Talán, mert szerelmes belé...
2012. ápr. 23. 19:19
3/10 A kérdező kommentje:
Elhiszem, nem is bántásból kérdezem. (magam is az vagyok) Csak nem értem, hogy tulajdonképpen akkor mi a leszbikusság... ha végül mégis olyat választ valaki, aki teljesen olyan, mint egy fiú. A belső nemtől független, a külső meg... Miért kell akkor mégis valakinek lány?
"Miért kell akkor mégis valakinek lány?"
Ezt elég nehéz megmagyarázni. Eleve ott kezdődik, hogy egy homoszexuális soha nem fogja az ellenkező nemet vonzónak találni ahogyan egy heteroszexuális sem fogja az azonos neműt.
Az, hogy férfias nőt választanak az már ízlés kérdése. Ahogy valakinek a vékony vagy a húsis alak jön be. Ez is kb ilyen. Én heteroszexuális nő vagyok mégis a nőies férfiak az esetem. Miért? Nem tudom egyszerűen ők vonzanak, de egy nőt akár férfias akár nőies nem tudnám szexuálisan vonzónak találni.
Tehát ha egy nő a nőkhöz vonzódik akkor lehet nagyon férfias női társa de a férfiakat akkor sem fogja szexuálisan vonzónak találni.
2012. ápr. 23. 21:46
Találkoztam olyan (saját bevallása szerint hetero-, valóságban inkább bi-, esetleg homoszexuális) férfival, akinek a teljesen nőnek kinéző transzvesztita férfiak voltak leginkább a favoritjai...
Na én azt nem értettem...
A kérdésedre viszont szerintem ott keresendő a válasz, ahogy a homoszexuális férfiaknál van az aktív és a passzív fél, náluk is ilyesmi lehet (az egyik fél a női, a másik a férfi szerepet tölti be...)
2012. ápr. 24. 01:23
Ha már bejön a képbe a műbráner, akkor az ökörség. Akkor legyen fiúval :) Szerintem lehet vonzó egy olyan lány akit leírtál, de abból értem, aminek rövid a haja, fiús öltözködés, gesztusok. De ha már a hangja is, annak nincs értelme!
2012. ápr. 25. 15:12
Ezen a típuson belül sem jön be mindenki, fontos az egyéniség. Attól, hogy külsőre fiús, még nem biztos ogy ő a top a szexben. Sokféle kombináció van, de a szexualitást nem lehet megindokolni.
A műbráner csak egy játék, az ágyban sok furát szoktak játszani az emberek. Pl. attól hogy valakinek bejön egy kis móka egy plüss bilinccsel,még nem azt akarja hogy valaki fogvatartsa stb.
2012. ápr. 27. 12:07
én hetero vagyok,de van egy barátnőm aki leszbikus és butch (fiús) barátnője van,ugyan ő maga elég nőies.egyszer én is feltettem ezt a kérdést hasonlóképpen és azt a választ kaptam,hogy:"ez kb olyan,minthogy valaki kövéreket csípi,valaki vékonyokat,valaki az izmosokat stb.én meg a fiús lányokat,mert én szeretek nő lenne és mellette nőiesebbnek érzem magam,ugyan a férfiakhoz nem vonzódom".És még azt is mondta,hogy ő férfiasan jobban érezné magát,ha ezt az érzést kisebb korában nem folytotta volna magába.megszokta nőiesen magát és már ilyennek szeret lenni.
2012. máj. 7. 00:50
ezt én se értem ...ha már leszbi vki akkor mért pasis csajt választ magának? akkor már ott vannak a pasik is..nem? a leszbik mért nem lányos lányokat választanak?
2012. máj. 20. 13:31
Jogosnak érzem a kérdésedet,de gondolj bele egy lánynak akármennyire is pasinak akar tűnni valahol a ruha alatt mégis csak nő. Úgyértem hogy nőies az alakja, a bőre puhább és szőrtelenebb, van azért melle akármennyire is titkolja, nincs erős férfi illata, nem borostás az arca, lehet hogy a kemény külső ellenére a lelke mégis finom, érzékeny és nőies, arról nem is beszélve hogy neki csak akkor van műbránere ha te is akarod és nem arra ébredsz reggel hogy már valami bökdös hátulról...ha érted mire gondolok. Szóval szerintem van azért különbség és még lehetne folytatni
2013. jún. 12. 22:23
Kapcsolódó kérdések: