Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem leszbikus illetve biszex nőknek szólna! (? )
Milyen módszerrel?!
Ne haragudj,de te hogyan tekintesz te rájuk, mintha ha egy másik fajból származnának?
Ugyan úgy ismerkednek mint a hetero társaik, csak tudni kell hol keressék egymást. Vannak kifejezetten ilyen szórakozóhelyek (persze itt is vannak kategóriák).
Ugyanúgy, ahogy egy heteró csaj egy pasit, vagy pasi csajt :) nincs itt semmi egyéb, nem külön faj vagyunk mi :D
Amúgy meg ismerni kell, kinek mi jön be, mert nem mindegy.
2. vagyok
Oksa, el van nézve :P :D
De egyébként szerintem nincs sok különbség...csak tudni kell, milyen udvarlási "módszer" jön be annak, akit éppen el akarunk csábítani. Legalábbis nekem nem jönne be, ha valaki erőszakosan közeledne például, mert én nem szeretem a nyomulást. De van, aki meg pont azt szereti. Szóval...
Lenne valaki akinek el szeretném csavarni a fejét meg meghódítani... csak sok dolog van ami azt mutatja, hogy lehetetlen.. de én akkor is szeretném valahogy...
Elvileg minden nőben van egy kis biszex hajlam.. benne úgy gondolom nincs... bár a mai világba... ahjjj s nem tudom mit, hogy tegyek... :s :/
"Általában több hét megfontolás után betotyogok a képbe mint egy socially awkward penguin"
xDDD
Utolsó előtti (socially awkward penguin), téged máris megkedveltelek :DD
Egyébként szerintem sem csinálják máshogy, mint a heterók, legalábbis ismerőseim sztorijai alapján. :)
20/L foreveralone biszex x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!