Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus párok, hogy álltok a felcsatolhatóssal?
Megint megérkeztek azok, akiknek fogalmuk sincs mi az a homoszexualitás.
Nyugodtan menj be szexshopba, hidd el ettől 100x "cikibb" dolgokat vesznek ott az emberek.
a közös vásárlás sajnos nem megoldható. a posta.. igazából félek hogy véletlenül szüleim veszik át. nem bontanák ki, de kíváncsiskodnának..
köszi a normális válaszokat :)
Az előttem szólóm megmondták, egyáltalán nem ciki szexshopba menni. Ha ez lenne és senki se járna mitől lenne forgalma? :)
Én még az óvszert is ott veszem és egyáltalán nem zavar.
Ha téged mégis zavarna, akkor pedig, mint feljebb írták bármit is rendelsz, azt egyszerű, hétköznapi dobozba hozzák ki, a kutya nem tudja mit rendelsz. Sőt még mikor barátnőmmel rendeltünk ilyen helyről és bankkártyával fizettünk, még a számlám előzményei között is több diszkréten szerepelt, hogy kinek utaltam a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!