Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme elmondani?
Mivel most már jelentéktelenek ezek a dolgok, mert szereted és teljes értékű párja vagy, szerintem felesleges ezzel feszültséget keltened. Mindenkinek vannak ilyen időszakok az életében, hogy ha azt elmondaná, nagyon nem esne jól az érintettnek.
Élvezd inkább, hogy együtt vagytok, vele lehetsz és ne agyalj ilyen kellemetlenségeken. :)
Szerintem ez csak felesleges feszültség volna:).
Szerintem ne mond el.
16l
Szerintem teljesen felesleges elmondanod. Ahogy írtad, már nem így van, kölcsönös minden, szereted, jól megvagytok. Miért rágódnál a múlton, hogy az elején így éreztél? A jelenben ez már teljesen lényegtelen és tényleg csak feleslegesen generálnál feszültséget magatok körül.
Ez tipikusan az az eset,hogy ha az embernek nincs problémája, akkor csinál ő saját magának. :)
Volt egy párommal, akivel egyszer szakítottunk, félévvel később újra együtt voltunk. Elmondta egy jó idő után, hogy az újrakezdésnél nem szeretett, csak nem volt más és pont kapóra jöttem... De belém szeretett azóta, úgyhogy minden okszi-kokszi.
Kegyetlen érzés. Ha így is történt, kíméld meg ettől a párodat.
Ha nincs probléma, akkor rögtön csinálsz magadnak? :D Komolyan ennyi eszed van? Ne is haragudj meg, de bennem olyan szinten összetörtnél ezzel, ilyen megdöglött a lovam, de azért kitömve megtartom esete kb.
Szereted? Igen. Akkor meg?!?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!