Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ezt elmondani? Vagy jobb, ha ezt magamban tartom?
Van egy lány, holnap ledz a második randink. Egyszerűen csak annyit tudok mondani, h egymásnak lettünk teremtve. Ezt ő is pontosan így gondolja. Már most olyan, mintha ezer éve ismernénk egymást.
Van viszont nekem egy titkom, 1,5 évig voltam szingli, amit ő tud is. Azt viszont nem, h ez idő alatt párszor jártam prostituáltnál. Nem az útszéli fajtából, hanem a szobás csajoknál. (rosszlanyokponthu)
Attól nem félek, h elkaptam ott valamit, hisz ezek a csajok profik...
Csak attól félek, ha elmondom kiábrándul belőlem.
Nőktől kérdem, lehet erre esély? Ti hasonló szituban kiábrándulnátok?
Van értelme ezt elmondani neki, vagy nem éri meg a kockázatot?
Férfiak, ti elmondanátok a helyemben?
Egyébként a lányt netről ismertem meg, egy társkeresőről? Én 25 ő 24
Köszönöm előre is a válaszokat!
Én kiábrándulnék és megundorodnék örökre.
Sajnálom, de kizártnak tartom, hogy olyan férfi legyen nekem teremtve, aki ilyet csinál.
Az én párom kb. 3 évig volt szingli és még szexkapcsolatba se menekült, mégsem süllyedt ilyen mélyre.
Nálam ez kizáró ok lenne. De a csajnak joga van tudni, és ha valóban egymásnak vagytok teremtve akkor vállrándítással elintézi és ennyi.
Nem érdemes elmondani szerintem, már abból is kiindulva amit első írt. Mikor már együtt vagytok onnantól vagy számon kérhető. Amúgy a nők is csinálják ezt, csak ők meg tudják oldani ingyen, úgy híják egyéjszakás kaland. :D
30/f
Köszönöm az eddigi válaszokat! Érdekes a két nem teljesen különböző gondolkodása.
Azt még el szeretném mondani az itt válaszoló hölgyeknek, h ezek a csajok akiknél jártam, tényleg "normális" nők. Ezt úgy értem, h tiszta, sőt néhány már szinte mániásan tisztaságmániás. Tudják, h mit csinálnak és itt most az óvszer használatra és egyéb ilyen dolgokra gondolok. Ha az úton látnátok őket (és igen volt h össtefutottam velük pl a tescóba) egy szép, illedelmes okos nőknek gondolnátok őket. Nem pedig prostinak.
Ezzel nem magam vagy őket akarom védeni, de így van. Az sem véletlen, h ilyen sokan járnak hozzájuk.
Nyilván még nem ismerem annyira, h kikövetkeztessem a reakcióját.
Én nagyon lelkiismeretes vagyok, és ez nagyon foglalkoztat engem.
Engem nem zavarna. Az is a párom múltjához tartozik és én örülök, ha beavat a féltett titkaiba.
Biztosan nagyon le leszek pontozva, de bevállalom a véleményem...
Én amondó vagyok, ha a kapcsolatunk egy nehéz időszakban van, amikor valamiért miattam nem megy a testiség, akkor inkább keressen a párom egy ilyen nőnél némi pillanatnyi boldogságot, minthogy szerelembe essen valakivel a hátam mögött. Igen, a megcsalás az megcsalás, de sokkal könnyebbén dolgoznám fel a csupán testi megcsalást, mint a lelkit (avagy testi-lelkit). Nem útszélikre gondolok és nem havi szintű botlásra, de remélem átmegy a mondanivalóm...
Vagyis, ahogy az itteni válaszok is tükrözik, a párodon múlik, hogy ő hogy reagál. Ha rizikósnak érzed, akkor inkább hallgass róla. Én szeretem a páromat és elfogadnám ezzel együtt. Sőt, még ki is faggatnám hogy működik egy ilyen alkalom. :)
Menj el vért adni. Ezzel jó teszel másokkal, illetve a levett vért csomó mindenre szűrik. Ha valamit elkaptál, így kiderül.
És a heledben nem lennék abban biztos, hogy nem kaptál el semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!