Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért olyan maszkulinak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan maszkulinak a leszbikusok és ennek mi "értelme" párválasztási szempontból?

Figyelt kérdés

Melegként nem fér a fejembe hogy lehet az hogy:

azok a leszbikusok akiket ismerek mind fiús. Rövid haj, Erősebb testalkat, és nem is annyira lányos viselkedés (pl.focizni szeret)

Ok hogy ne sztereotipizáljak de egy olyan csajt sem ismerek közülük aki nőies lenne.

Ennek fényében nem annak lenne értelme ha a nőiességüket domborítanák ki? Hisz egy leszbikus azért l., mert a LÁNYOKAT szereti, a nőiességet egy nőben nem pedig egy fiúsabb lányt (hisz arra ott vannak a fiúk akikhez elvileg nem vonzódik)!

Nem erre kellene inkább "rágyúrniuk" (képletesen :) )?

Ez sosem fért a fejembe. Jómagam is a fiús, maszkulin fiúkat szeretem én is az vagyok.

Eszembe nem jutna még csak randizni sem egy csajos fiúval mert az nem az esetem.

2019. aug. 25. 19:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
6%

Érthetetlen ez a kinézet mert egy meleg pasi sem jár szük nadrágba, harisnyába, rövid shortba hiába párhuzamosítja össze e két dolgot a sok balfhasz.

Tehát a meleg nőknél sem indokolná semmi a férfi ruha viseletet meg a férfias kinézetet.

2019. aug. 26. 15:21
 22/33 anonim ***** válasza:
94%

Tévedsz. Rengeteg feminin meleg van (nem törvényszerű, de igenis vannak).

Engedd el, ne told túl. Csak engedd el.

2019. aug. 26. 15:28
 23/33 anonim ***** válasza:
97%

Miről beszélsz? Rengeteg olyan meleg srác van aki olyan mint amit leírtál, és nagyon sok nőies leszbikus is nem csak férfiasok “hiába párhuzamosítja össze a e két dolgoz sok bhalfasz”

Akik meg férfiasok ők meg azt a külsőt szeretik, az tetszik nekik mi érthetetlen ezen? Hetero lányok is sokan fiúsok, az nem érthetetlen?

De mégha érthetetlen is lenne nem tartoznak senkinek magyarázattal azzal hogyan néznek ki.

2019. aug. 26. 16:10
 24/33 A kérdező kommentje:

na tessék... a megosztott magyarság színrelép. egy egyszerű kérdést tettem fel. arra lettem volna kíváncsi, hogy AKIKET ÉN ISMEREK típusú leszbikusok miért olyanok, amilyennek, miért éreznek úgy, ahogy.

Úgy érzem hogy a társadalom felgyült feszültsége nem tudja levezetni a tárgyán, a valódi okon a haragját, így talál egyet. Mint ezt a kérdést, és a kérdezőjét.

Jön egy, és csatlakozik hozzá a többi frusztrált, aki azt sem tudja miért ross a helyet, csak a feszültséget érzi.

És kezd tömegbe verődni, és ha egyszer beindul a netes népharag...

Főleg jellemző ez ha valamilyen csoportazonosság (azonos csoport) kényes kérdéseit feeszegetjük. Innentől kezdve tökmindegy, hogy ez a csoport a queer, roma, meleg, nagymagyar, libsibolsi, baljobbos... A lényeg hogy senki nem mer egyedi lenni és már lassan egyedi kérdéseket se feltenni.

Pedig ha a provokációt láttátok e kérdésben - ám legyen -, az csak nektek egyfajta elétek tartott tükör.

És komolyan: rajtatok áll, hogy amit láttok ahhoz hogyan viszonyultok: jó, rossz, vagy semleges.

Megosztottak, meghasítottak minket. Ettől fogunk kollektíve elpusztulni

2019. aug. 26. 18:14
 25/33 A kérdező kommentje:

a konstruktív válaszadóknak köszönöm. :) azt hiszem megértettem mindent.

részemről ennyi volt

2019. aug. 26. 18:17
 26/33 anonim ***** válasza:
71%

"...Ennek fényében nem annak lenne értelme ha a nőiességüket domborítanák ki? Hisz egy leszbikus azért l., mert a LÁNYOKAT szereti, a nőiességet egy nőben nem pedig egy fiúsabb lányt...."

Igen a lányokat a nőiességet szereti de neki nem kell annak lennie.

És persze rájuk hajtanak az olyan lányok akik irtoznak/utálják a pasikat de a pasisságot nem. Ott a férfiasságba bujtatott lány kell a kockásing mögött a cici, favágó gatya alatt a punci.

2019. aug. 26. 19:10
 27/33 anonim ***** válasza:
91%

:DDDD

Ennyi ostobaságot.

Foglalkozzatok inkább magatokkal. Kaptatok választ, egészségetekre.

Leszólod, aki provokációt lát a kérdésben, közben te meg összeesküvés elméleteket villantasz. Ez is marhára logikus hmm

2019. aug. 26. 19:37
 28/33 anonim ***** válasza:
98%

Szia! Én meleg lányként a hosszú hajú nőies melegek táborát gazdagítom bár bennem is van egy kis 'butch' beütés.

Úgy vettem észre hogy sokan azt mondják az olyan nők nem nőiesek, pedig szerintem igenis azok. Csak a határozott fajta nőiesség mint egy igazgató néninél :)

A foci se férfias sport, csak emberek kergetnek labdát ebben nem látok semmi maszkulinitást. A nők sokkal kompetitívabbak tudnak lenni szóval ez alapján minden versengést nőiesnek lehetne titulálni :D

Szerintem nem látsz bele annyira a női lélekbe, amiben valóban ott van minden ami feminin. Pl a butch lányok minden mozdulatában, csókjában ott van ez a nőiesség. Nem ez a 'jaj de csini vagyok imádj' szar hanem az az igazi nyers női erő.

Plusz a külsőség egy dolog, igazán csak akkor tudnál belelátni ebbe ha mondjuk együtt élnél hasonló lánnyal (lakótársként mielőtt elförmedsz :D)

Oh és ne tessék ennyire felszínesnek lenni, mert lehet egy remek randiról maradnál le csak azért mert valaki 'lányos' neked :) sose tudhatod mi lakik a személyiség mélyén

2019. aug. 27. 16:29
 29/33 A kérdező kommentje:

legutolsó... megvettél kilóra :)

asszem törlöm is a kérdést, már ha lehetne :D

2019. aug. 27. 19:38
 30/33 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon sokan gondolkodnak ezen, és érthető, de egyvalamit elfelejt mindenki, hogy nem (!) logikus úton történik a vonzalom, felesleges arról beszélni, hogy mi értelme van ennek vagy annak. Egyszerűen van a vonzalom közöttük és ennyivel meg kell elégedni.

A maszkulin lányoknál több férfihormon termelődik, ezért ilyenek, a lányok meg, akik vonzódnak hozzájuk ugyanúgy látják a nőt benne. Hisz ha férfi ruhákban is jár, van különbség közötte és egy férfi között. Ez egyértelmű.

2019. aug. 27. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!