Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem számít betegségnek a homoszexualitás?
Ugye azt szokták mondani, hogy a homoszexualitás nem betegség, nem is szerzett dolog, hanem a génekben van. Ugyanakkor, ha más betegségeknél kiderül, hogy génhiba okozza, azt mondják genetikai betegség, mert a gén eltér a normálistól. Ebben az esetben ugye az a normális, ha valaki az ellentétes nemhez vonzódik, máskülönben hosszútávon kihalna az emberi faj. A homoszexualitást miért védik ennyire, miért nem lehet genetikai betegségnek mondani?
No offense, tényleg érdekelne a válasz.
Ez amúgy zseniális érvelés.
A: Mutass bizonyítékot arra, hogy nem betegség.
B: *Bizonyítékot mutat*
A: Ez kamu, az orvosokat megvette a cionlibsimelegháttérhatalom.
Egek, szerintem hagyjátok, ahogy látom böki a csőrét, hogy hetero létére mennyire lemaradt az átlagos melegektől... vagy úgy az átlagos embertől en bloc.
Ja és 36%-os, hadd legyen egy kérdésem. Feltételezzük, hogy nem egy "nőt hírből sem ismerő, ostoba fotelszkinhed vagy", hanem egy normális pasas, aki volt már nővel.
Te minden alkalommal, amikor szexeltél, a gyereknemzés hős küldetése lebegett a szemed előtt? Sose volt orális szexben részed, és sose önkielégítesz? Mert ha bármelyiket csináltad, akkor te sem vagy jobb a melegeknél, mert te is az állati ösztöneidet éled ki. "Az ember tudatos lény, aki felülkerekedik az ösztönein..." meg a valagamat.
"B: *Bizonyítékot mutat*"
Milyen bizonyítékot mutatott itt bárki is arra, hogy nem betegség? Bizonyítékot egyedül én mutattam arra, hogy betegség.
"Te minden alkalommal, amikor szexeltél, a gyereknemzés hős küldetése lebegett a szemed előtt?"
Olvasd vissza még egyszer az 50-es hozzászólásomat, mert ezek szerint nem sikerült értelmezned! Vagy talán csúnyán írtam?
"Az ösztön senkinél nem is a gyermeknemzés, hanem a szexuális vágy kielégítése"
Én sem állítottam mást. Ez az ösztön pedig a fajfenntartást szolgálja. Neked is ajánlom az 50-es hozzászólásom végigolvasását, mert neked sem sikerült értelmezned.
Az egészség dimenziói:
biológiai egészség: a szervezetünk megfelelő működése,
lelki egészség: személyes világnézetünk, magatartásbeli alapelveink, illetve a tudat nyugalmának és az önmagunkkal szembeni békének a jele,
mentális egészség: a tiszta és következetes gondolkodásra való képesség,
emocionális egészség: az érzések felismerésének, illetve azok megfelelő kifejezésének a képessége,
szociális egészség: másokkal való kapcsolatok kialakításának egészsége.
A melegek mindegyik kritériumnak megfelelnek tehát nem betegek. Ennyi. Amúgy meg kit érdekel a fajfentartás hagyjuk már, amikor terhes lesz a leányzó, és hátramenetbe pattantok meg a felelősség elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!