Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem számít betegségnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem számít betegségnek a homoszexualitás?

Figyelt kérdés

Ugye azt szokták mondani, hogy a homoszexualitás nem betegség, nem is szerzett dolog, hanem a génekben van. Ugyanakkor, ha más betegségeknél kiderül, hogy génhiba okozza, azt mondják genetikai betegség, mert a gén eltér a normálistól. Ebben az esetben ugye az a normális, ha valaki az ellentétes nemhez vonzódik, máskülönben hosszútávon kihalna az emberi faj. A homoszexualitást miért védik ennyire, miért nem lehet genetikai betegségnek mondani?

No offense, tényleg érdekelne a válasz.

2019. jan. 3. 08:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
100%

Ez amúgy zseniális érvelés.

A: Mutass bizonyítékot arra, hogy nem betegség.

B: *Bizonyítékot mutat*

A: Ez kamu, az orvosokat megvette a cionlibsimelegháttérhatalom.

Egek, szerintem hagyjátok, ahogy látom böki a csőrét, hogy hetero létére mennyire lemaradt az átlagos melegektől... vagy úgy az átlagos embertől en bloc.

2019. jan. 4. 15:26
 52/76 DominikX ***** válasza:
100%
Na jó szerintem senki ne vitatkozzon a 36%-os emberünkel, mert olyan rutinja van, hogy úgyse tudja senki se űberelni. Én meg mindjárt le fordulok a székről, mert ennyi hülyeséget is rég hallottam.
2019. jan. 4. 15:28
 53/76 anonim ***** válasza:
100%

Ja és 36%-os, hadd legyen egy kérdésem. Feltételezzük, hogy nem egy "nőt hírből sem ismerő, ostoba fotelszkinhed vagy", hanem egy normális pasas, aki volt már nővel.

Te minden alkalommal, amikor szexeltél, a gyereknemzés hős küldetése lebegett a szemed előtt? Sose volt orális szexben részed, és sose önkielégítesz? Mert ha bármelyiket csináltad, akkor te sem vagy jobb a melegeknél, mert te is az állati ösztöneidet éled ki. "Az ember tudatos lény, aki felülkerekedik az ösztönein..." meg a valagamat.

2019. jan. 4. 15:28
 54/76 anonim ***** válasza:
94%
36%-os komoly belekeveri a biológiát, ösztönöket. Annyi egymással ellentétes állítást fogalmaz meg egy mondatban, hogy többet nem is lehetne. :-D
2019. jan. 4. 15:44
 55/76 anonim ***** válasza:
93%
36%-os komplett hülye. Az ösztön senkinél nem is a gyermeknemzés, hanem a szexuális vágy kielégítése és ez a heteroszexuálisoknál ugyanolyan szervi alapokon működik mint a homoszexuálisoknál, ahogy te nevezek ugyanazon "ösztön" alapján. Ha ez az ösztön nem lenne meg benne eleve szexelni sem tudna.
2019. jan. 4. 15:53
 56/76 anonim ***** válasza:
0%

"B: *Bizonyítékot mutat*"

Milyen bizonyítékot mutatott itt bárki is arra, hogy nem betegség? Bizonyítékot egyedül én mutattam arra, hogy betegség.

"Te minden alkalommal, amikor szexeltél, a gyereknemzés hős küldetése lebegett a szemed előtt?"

Olvasd vissza még egyszer az 50-es hozzászólásomat, mert ezek szerint nem sikerült értelmezned! Vagy talán csúnyán írtam?

"Az ösztön senkinél nem is a gyermeknemzés, hanem a szexuális vágy kielégítése"

Én sem állítottam mást. Ez az ösztön pedig a fajfenntartást szolgálja. Neked is ajánlom az 50-es hozzászólásom végigolvasását, mert neked sem sikerült értelmezned.

2019. jan. 4. 16:47
 57/76 anonim ***** válasza:
94%

Az egészség dimenziói:

biológiai egészség: a szervezetünk megfelelő működése,

lelki egészség: személyes világnézetünk, magatartásbeli alapelveink, illetve a tudat nyugalmának és az önmagunkkal szembeni békének a jele,

mentális egészség: a tiszta és következetes gondolkodásra való képesség,

emocionális egészség: az érzések felismerésének, illetve azok megfelelő kifejezésének a képessége,

szociális egészség: másokkal való kapcsolatok kialakításának egészsége.

A melegek mindegyik kritériumnak megfelelnek tehát nem betegek. Ennyi. Amúgy meg kit érdekel a fajfentartás hagyjuk már, amikor terhes lesz a leányzó, és hátramenetbe pattantok meg a felelősség elől.

2019. jan. 4. 17:01
 58/76 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi erővel a pedofília, a nekrofília vagy a zoofília sem betegség, hiszen az érintettek szintén megfelelnek minden felsorolt kritériumnak. Könnyen lehet, hogy hamarosan ezeket is normálisnak fogják nyilvánítani.
2019. jan. 4. 17:11
 59/76 anonim ***** válasza:
95%
Két felnőtt azonos nemű saját beleegyezésen alapuló kapcsolatát, ne hasonlítsd gyermekek, állatok kihasználásához, megerőszakolásához.
2019. jan. 4. 17:13
 60/76 anonim ***** válasza:
95%
Szerinted a pedofil megfelelően fejezi ki az érzéseit? Hol van ott a kölcsönös beleegyezés? Az az egyik problémád a sok bajod közül hogy nem érted amit olvasol.
2019. jan. 4. 17:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!