Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan izmos, jóképű (jó kisugárzású) huszonéves srác, aki a szexben uni (vagy passzív), türelmes és érzéki?
Biztos van ilyen, de hogy ezek válogatósak is, az már egy másik kérdés.
Egy kigyúrt pasi mindenkinek bejön, így válogat is, mert megteheti.
Ebben mondjuk biztos voltam, de sajnos én erre gerjedek (tudom, sokan mások is).
De azért reménykedem benne, hogy lesz egy olyan, aki hagyja, hogy én (is) dugjam. Nagy vágyam egy szép, izmos sráccal oda-vissza szexelni, de nem prostival. Ha meg állandó ilyen partnert találnék... mondjuk ahhoz több szerencse kell, mint ami van.
Azzal azért vitatkoznék hogy egy kigyúrt pasi mindenkinek bejön.
Nekem például taszító és nem szép.
A husis srácok az eseteim.
Vannak akiknek a vékonyak..
Mindenkinek más és más az érdeklődése.
Nem vagyunk egyformák..
Boldog Új Évet mindenkinek! 🎉😊
27f
Én izmos passzív vagyok, pont azt tapasztalom, hogy mindenki ha pl. vékonyabb akkor próbálja ellensúlyozni valamilyen durvasággal, verbális agresszióval szexnél.
Jó látni, hogy van, aki azért nem ilyen. :D
22/F
A meztelen igazság az (még ha nem is tetszik is), hogy a kérdés önmagában értelmetlen. Nyilván létezik ilyen, legfeljebb csak keresni kell.
Esetleg próbálkozz melegbárokban, szaunákban, vagy társkereső oldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!