Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan aktív srácok akiknek tetszenek a szőrösebb passzív fiúk?
Én is szőrösebb passzív vagyok, de még sosem találkoztam olyannal, akinek ez tetszett volna.
21/f
Én mindig azt mondom, hogy azért vagyok meleg, mert a férfiakhoz vonzódom, nem pedig a férfiaknak látszó emberekhez....
Eddig sajnos kevés szőrös passzívval volt dolgom :(
31/F
Én is szőrös vagyok és eddig nem voltam olyan sráccal, aki ne imádta volna. Sokan már a fotóküldéskor kiemelik, hogy ez nagyon tetszik nekik. Bár én rövidre nyírva hagyom a mellkasomon. Mellette elég izmos is vagyok.
Szerintem nem ezen fog múlni. A lémyeg, hogy ápolt és rendezett legyél meg a legfontosabb: magaddal elégedett. Én nem fogok senki miatt rendszeresen szörteleníteni, mert rengeteg időt elvinne. Így tetszem magamnak, tehát így marad:) Hosszúra nem hagyom nőni, de így ápoltan full oké szerintem. Intim tájékon, főleg fenéknél azért szeretek csupasz lenni😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!