Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez inkább homoszexualitás vagy biszexség?
Te öcsém meleg vagy.
Én is így voltam, a társadalom nyomására heteronak akartak nevelni. Ne küzdj ellene, gy is 30 vagy már elvesztegeted a szép éveidet, azt majd 50 évesen jössz rá arra, hgy egyedül maradtál. Akkor már nagyon nehéz helyzetben leszel, főleg melegként mikor amúgy is nagyon válogatósak.
Lehetsz nővel is, mert ezt várják el tőled, de este te fogsz odabújni mellé és neked kell vele lefeküdnöd.
Szingli vagy, próbálkozz pasikkal, csak magadra gondolj.
Szerintem is meleg vagy. Ha biszex lennel maximalisan kielegitene egy no is. De nem igy van. Ez csak kenyszer. Elnyomtad magadban, nem engedted megelni a vagyaidat ezert az agyad nem tudja mi van.
Ismerkedj ferfiakkal, ne felj sokkal konnyebben megy mint novel!
A biszexualitásnak is vannak fokozatai, egy ízig vérig melegnek fel sem állna nőre.
De! Az teljesen egyértelmű, hogy a férfiakhoz nagyságrendekkel jobban vonzódsz, és hogy jó eséllyel nem leszel boldog nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!