Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne mindenkinek könnyebb, ha nyilvánvaló lenne a homoszexualitás?
Nem lenne jobb. Amíg maga a társadalom átlagolt érzelmi intelligenciája nem éri el azt a szintet, hogy a homoszexuálisokat elfogadják, addig csak bajt okozna, ha mindenkin ott lenne a nyilvánosan látható ismertetőjel. Gondolj bele, az utcán nem lehetne egy homoszexuálisnak végigmennie anélkül, hogy egy csoport bele nem kötne, és ne hozzák őt életveszélyes helyzetbe.
De ez nem csak a homoszexuálisokkal van így. Hasonlóan van a transzvesztitákkal, transzszexuálisokkal is, stb. Én például szeretek női ruhába öltözni, de nem mernék kimenni a négy fal közül női ruhában, mert tuti, hogy nekem rontana valaki.
25/F
# 4: A homoszexuálisokat is megjelölték a nácik, nem csak a zsidókat: [link]
A kérdező veszélyes vizekre tévedt, még akkor is, ha nem a rossz szándék vezeti. Ilyen már volt, ne legyen többet!
Miért lenne könnyebb?
A melegeknek jó a radaruk, felismerik egymást.
Azt hogy valaki nőnek adja ki magát és úgy kér másoktól farokképet, szerinted ha tudná az illető, hogy a másik meleg küldene neki faszképet? Épp ezért adja ki magát nőnek.
Szerintem rögtön az lenne a legtisztességesebb, ha minket, melegeket, gettókba terelnének. Ez egy elfogadható narratíva volna. Szívesen szegregálnám magamat, hiszen a Biblia szerint is bűnös vagyok, az elemit végzett Bözsi néni szerint is, a szentéletű politikusok is így vélekednek rólam, az átlagembereknek az intellektuális szintje úgysem terjed tovább a saját, beléjük nevelt kultúrkonzervatív világképükön. Önként alávetem magamat kivégzésnek, hiszen én nem fogom a csodálatos, mindennél előrébb való nemzetünket verítékezve és nyálcsorgatva szolgálni. Nem fogok elmenni templomba, és nem fogom hallgatni annak a mocskos hazug disznónak az ömlengését a szeretet vallásáról, nem fogok behódolni a politikai elit hatalmassága előtt. Ezer örömmel teszek a kabátomba meleg szimbólumokat, ateista szimbólumokat, liberális szimbólumokat.
Emberek....
Meddig süllyed még a társadalom? Mikor jutunk el megint a gulágig?
Ugyanez jutott eszembe nekem is kapásból, mint a 4-esnek.
Ha a történelem során valakit megjelöltek, annak soha de soha nem lett jó vége.
Ha megjelölnék a melegeket, sokkal könnyebben péppé lehetne verni őket (minket), mert könnyebben megtalálnának a "kedves homofób barátaink".
Engem ne jelöljön meg senki sehogyan. Köszönöm.
A felismerhetőséghez egy kis érdekesség:
A napokban olvastam, hogy már létezik egy olyan arcfelismerő algoritmus, ami férfiaknál 84%-os pontossággal képes megállapítani, hogy az illető homoszexuális-e. Most függetlenül attól, hogy mennyire megbízható a rendszer bennem csak az a kérdés merült fel, hogy mi célból is fejlesztenek ilyen szoftvereket? ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!