Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy értelmes, okos, liberális emberek sem képesek bevallani másoknak vagy akár maguknak sem a homoszexualitásukat?
Én az ismerőseimnek meg barátaimnak nem mertem, pedig nagyon liberális felfogású vagyok, és ki is élem magam melegként, tehát eljárok szórakozóhelyekre meg ismerkedem srácokkal, de valahogy sose mertem bevallani senkinek. Heterók között mindig is különcnek fogom érezni magam meg egy ratyinak, így inkább nem kockáztatok. De azért hamis látszatot sose keltettem, nem mutatkoztam kamu barátnővel vagy hasonló.
27f
Ebben az országban az ember azt se nagyon meri bevallani, ha liberális lassan. Elmaradott, konzervatív, begyepesedett társadalom a magyar, de mégis mit várunk egy olyan országban ahol 3 millió ember támogat egy fasiszta diktatúrát?
Én nem vagyok meleg, de így is el fogom húzni a csíkot innen, az tuti
8
háááááát, nekem köztudott volt a gimiben, és az a vicc, h a diákokkal semmi baj nem volt, egy rossz szót nem kaptam soha, inkább az idősebb, kedves kollegáktól jöttek a rosszallások. sőt, az a vicc, h a legheteróbb srácokkal voltam a legjobban, azok tettek rá magasról.
sztem sokat jelent a nyíltság, az más kérdés h ezt éppen X emberek hogy fogadják.
az viszont sztem személyiségtorzulást eredményez hosszabb távon, ha áléletet kell élni, szal én úgy vagyok vele, h oké, rúgjanak ki, csinálok majd szép botrányt (aztán lehet h mégse lesz olyan fontos kirúgni akkor), de inkább élem a saját életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!