Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más megoldás az öngyilkosságon kívül?
19 éves fiú vagyok, és sajnos homoszexuális. Egészen múlt hónapig titkoltam, de már nem bírtam tovább, ezért a legjobb barátaimnak (3 lány és egy fiú) valamint anyukámnak végül bevallottam. Ők jól fogadták, és azt mondták, hogy mindenben támogatnak.
De egész egyszerűen én ezt nem bírom megemészteni, nem tudok így élni. El tudjátok képzelni mennyire szörnyű érzés az, hogy fiú létedre más fiúk tetszenek? Undorodom magamtól. Már évek óta úgy telnek a napjaim, hogy egyfolytában csak sírok, és nem bírom elfogadni. Nem akarok ilyen lenni. Ha nem lehetek normális, akkor inkább ne is legyek.
Azzal nyugtattak, hogy majd jön egy srác egyszer, és minden jobb lesz. Szörnyű érzés volt még hallani is, hogy azt kell mondaniuk, hogy egy "srác"... Egy fiúnak egy lány kéne jöjjön, nem egy srác. Mégis, nem vonzódom kicsit sem a lányokhoz.
Most pedig egyre rosszabb, van egy fiú a munkahelyemen, aki nagyon brutálisan megtetszett, és sajnos elég jóban is vagyunk. Nem akarom ezt. Nem akarom, hogy fiú létemre azon gondolkodjak, hogy de jól néz ki ez a fiú, és bár megérinthetném, megölelhetném. Fiú vagyok, nem tehetem. De mégis mindig rajta jár az agyam, mindig látom magam előtt. Nem bírom már. Minden nap úgy dolgozom, hogy ég a szemem az előző napi sírástól.
Nem bírom már. Amúgy amatőr író vagyok, és mint látjátok, két összefüggő értelmes mondatot nem vagyok képes leírni. Kavarognak a gondolatok... Sokszor öngyilkos akartam lenni, de gyáva vagyok, az utolsó pillanatban mindig megtorpantam.
Mit tegyek? Nem fogok tudni megszabadulni az érzésektől, ugye? Hiába is akarom...
Én meleg vagyok. Nem szeretnélek bántani mert szemmel láthatólag komoly problémáid vannak (amiket te magadnak gyártasz), és ez már így is bőven elég teher neked.
De megmondom őszintén K+rvára dühít, hogy ennyi hülyeséget hordassz össze és ezzel problémákat gyártassz magadnak.
A probléma igazából benned van, de nem az bajod, hogy meleg vagy, dehogy. Sokkal inkább, hogy képtelen vagy túllépni ezeken a szögletes maradi gondolatokon.
Mint, hogy egy fiúnak egy lány kell, hát ez marhára nem így van, ez elsősorban egy megrekedt társadalmi gondolat.
(Bennem is volt ilyen gondolat, de ma már éppen eleget tudok ahhoz, hogy lássam ez mennyire nincs így.)
Az, hogy valaki heteróként nem tud ezen túllépni, az egy dolog, de hogy melegként, azt inkább nem is minősíteném, nincs erre szükséged.
A legeslegjobb az lenne, ha elmennél egy pszichológushoz aki szépen rendet tenne a fejedben, csak sajnos marhára nem fogsz.
Ezzel pedig hosszú évekre el fogod húzni a problémád.
Persze ha nagyon akarnál te magad is túlléphetnél ezen, de te sokkal jobban félsz annál, mint sem hogy igazából bármit is lépj.
Ehelyett szépen halogatni fogod az első párkapcsolatod, majd 27 évesen azon fogsz sajnálkozni, hogy még mindig szűz vagy, aztán belemenekülsz majd a munkádba vagy a hobbidba, bármit csak szembenézni ne kelljen a dolgokkal.
Szedd össze magad!
Sajnálom a munkahelyi srác dolgot, de a leggtöbbünk túlesik rajta, hogy reménytelenül beleesik egy heteróba majd nem tud túllépni rajta.
Ezen csak akkor lehet túllépni ha keresel magadnak valaki mást, akibe bele lehet szeretni. Sehogy máshogy!
Ehhez persze ismerkedned kéne de te még nagyon nem vagy ott.
Ismételten leírom, menj el egy pszichológushoz!
Én is csak azt tudom mondani: menj el egy olyan szakemberhez, aki rendbe tudja rendezni a gondolataid. Ez a pszichológus.
Mégiscsak egyszerűbb, mint az öngyi, nem? :)
Szia!
Sírni fölösleges, öngyilkosnak lenni meg végképp. A munkahelyi kollégádat hagyd a francba, illetve negligáld, mert nem az a fontos, hogy egyszer megtetszett, mikor rájöttél, hogy a fiúkhoz vonzódsz, de majd rájössz idővel.
Én egy 8 éves kapcsolat után próbáltam öngyilkos lenni - szerencsére nem sikerült, s sose próbálnám meg újra. Borzasztó és egyben fantasztikus volt élve felébredni arra, hogy tudom folytatni az életemet... ;-)
Ha tudok még segíteni, írj nyugodtan privátban!
Köszönöm ismét a válaszokat.
Úgy tűnik nincs más lehetőség, mint a beletörődés.
Ki kell próbálnom egy kapcsolatot egy fiúval, kerül amibe kerül.
Bár nem vagyok valami jóképű, és unalmas is vagyok, az animézésen és LoL-ozáson kívűl nem sok mindent csináltam eddig, beszédpartnernek sem lennék valami megfelelő.
De nem adom fel. Ki tudja, talán tényleg megold mindent egy kapcsolat. :)
Megertem miken mesz at.Hasonlo helyzetben voltam en is 22 evesen,24 evvel ezelott.Mivel melyen vallasos csaldban nottem fel keptelenseg volt szamomra elfogadni azt hogy homoszexualis vagyok.El nem tudtam kepzelni azt a dolgot hogy az agyat egy masik ferfival osszam meg,reggel egy ferfi mellett ebredjek.Anno,bennem is megfordult az ongyilkossag,nagyon sokat sirtam de mivel a csaldi kotelekek nagy szorosok,nagyon jo kapcsolatot apolok a mai napig a csaladtagjaimmal,azt nem tudtam volna megtenni hogy ongyilkos leszek,nem szerettem volna ha a csaldom miattam szenved.Felkerestem akkoriban tobb szakemebert is,3 honap pszichologus kezeles,terapia utan ott hagytam az egeszet,sajat kezemben vettem a sorsom.Szamomra az akkori pszichologus nagy csalodas volt,tobbet soha nem kerestem fel hasonlo szakembert.
Kellet ido meg rendet tettem magamba,elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok.Mar 18 eve elek boldog parkapcsolatban,telyesen elfogadtam onmagam,a csaladom,barataim ugyszinten.Azt tanacsolom,adj idot magadnak es fogadd el magad annak aki vagy,sokkal boldogabb leszel mintha elfojtanad a vagyaid,stb.Meg fiatal vagy,sok kitartast erot kivanok hozza.
Nagyjábó sikerült beletörődnöm.
Az egyik barátnőm tanácsára regiztem egy társkereső oldalra, ahol találtam is egy fiút, akivel nagyon szívesen elbeszélgetnék.
Ő is szereti az animéket és a lolt, és hozzá hasonló srácot keres. A baj csak az, hogy 2017 márciusában látogatta meg utoljára az oldalt. Nem tudom sem a nevét, sem az e-mail címét, csak annyit, hogy 20 éves és debreceni, valamint van róla néhány fénykép.
Van ötletetek, hogyan találhatnám meg pl facebookon, vagy instagramon?
Próbáltam google képkeresővel, nick név alapján, és még egy rakat módon, de semmi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!