Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van más megoldás az öngyilkoss...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más megoldás az öngyilkosságon kívül?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok, és sajnos homoszexuális. Egészen múlt hónapig titkoltam, de már nem bírtam tovább, ezért a legjobb barátaimnak (3 lány és egy fiú) valamint anyukámnak végül bevallottam. Ők jól fogadták, és azt mondták, hogy mindenben támogatnak.

De egész egyszerűen én ezt nem bírom megemészteni, nem tudok így élni. El tudjátok képzelni mennyire szörnyű érzés az, hogy fiú létedre más fiúk tetszenek? Undorodom magamtól. Már évek óta úgy telnek a napjaim, hogy egyfolytában csak sírok, és nem bírom elfogadni. Nem akarok ilyen lenni. Ha nem lehetek normális, akkor inkább ne is legyek.

Azzal nyugtattak, hogy majd jön egy srác egyszer, és minden jobb lesz. Szörnyű érzés volt még hallani is, hogy azt kell mondaniuk, hogy egy "srác"... Egy fiúnak egy lány kéne jöjjön, nem egy srác. Mégis, nem vonzódom kicsit sem a lányokhoz.

Most pedig egyre rosszabb, van egy fiú a munkahelyemen, aki nagyon brutálisan megtetszett, és sajnos elég jóban is vagyunk. Nem akarom ezt. Nem akarom, hogy fiú létemre azon gondolkodjak, hogy de jól néz ki ez a fiú, és bár megérinthetném, megölelhetném. Fiú vagyok, nem tehetem. De mégis mindig rajta jár az agyam, mindig látom magam előtt. Nem bírom már. Minden nap úgy dolgozom, hogy ég a szemem az előző napi sírástól.

Nem bírom már. Amúgy amatőr író vagyok, és mint látjátok, két összefüggő értelmes mondatot nem vagyok képes leírni. Kavarognak a gondolatok... Sokszor öngyilkos akartam lenni, de gyáva vagyok, az utolsó pillanatban mindig megtorpantam.

Mit tegyek? Nem fogok tudni megszabadulni az érzésektől, ugye? Hiába is akarom...

2018. jan. 8. 19:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
88%

Előző előtti vagyok még valami!

Sokkal több a bisexuális mint az hiszed!

Nekem pl a húgom is bisex, vannak sexuális kapcsolatai nőkkel is...

Nem akarok ebbe belemélyedni mert nem illendő de szerintem anyámnak is voltak..

A sexuális fantázia és a vágyak sokkal színesebbek és szerteágazóak és nagyon széles skálán mozognak!- mint amit érintőlegesen egy kezdő tini gondol róla.

Nem a BDSM-re gondolok, hanem arra hogy sok lány megkíván lányt is és soha az életben nem is gondolnád róla...

Nincsenek igazából társadalmi elvárások amiknek meg kéne ma felelni, lásd NÉmetországban már 3. nemet is bevezették.

Rengeteg operáltatják magukat más neművé mert ha a saját nemükben kéne élniük tényleg nem tudnának.

Ezt a Világnak kell elfogadnia és nem Neked kell a Világot elfogadnod!

Amint szerelmes leszel egy fiúba és ő viszonozza meg fog változni minden!

2018. jan. 8. 19:47
 12/34 anonim ***** válasza:
86%
Én is akartam öngyilkos lenni a biszexualitásom miatt. Ha gondolod, írj rám. :)
2018. jan. 8. 19:49
 13/34 anonim ***** válasza:
4%
sok tesztoszteron nem segít?
2018. jan. 8. 19:52
 14/34 anonim ***** válasza:
94%
Kizárólag csak az fog segíteni rajtad ha a szerelmed viszonzásra talál. Amig hetero fiút szeretsz, nem segit senki és semmi. Az idő mulásával kicsit enyhül a fájdalom.
2018. jan. 8. 19:55
 15/34 anonim ***** válasza:
95%

En megertem amit erzel.

De barki barmit mond ez egy termeszetes dolog

vannak akik melegek/biszexualisok/panszexualisok es meg sorolhatnam.

Ne szegyelld vallald fel es legy onmagad. Ne fojtsd el ezt magadban es ne legyel rosszul emiatt.

Nagyon jo ember vagy ebben biztos vagyok! :)

Teljes mertekig megertem amit erzel en is atmentem ezeken.

De nem kell ezert ongyilkos lenned

nem kell egy ilyen dolog miatt eldobnod az eleted amire tobb ezer ember buszke es elfogadja.

Hidd el talalsz egy olyan part magad melle aki hihetetlenul boldogga fog tenni.

Es szerintem egy meleg par sokkal jobban megbecsuli a masikat

mert belolunk talan sokkal kevesebb ember van:)

Kitartas es ne add fel!

~egy leszbikus lány

2018. jan. 8. 20:02
 16/34 anonim ***** válasza:
96%

Remélem nem baj, hogy heteróként írok.

Azt nem értem, hogy mi a bajod most tulajdonképpen? Akik fontosak neked, azok elfogadtak, a többit ki nem szarja le? Van egy olyan érzésem, hogy sok meleg szívesen lenne a helyedben, van akiket a családja kitagad emiatt, a barátai meg elfordulnak tôle. Persze, ebben az országban több gyökér van, aki bäsztatni fog emiatt, de azt vagy nem veszed fel, vagy megvéded magad, vagy elmész nyugatabbra. Igen, az emberek többségének valóban fura elsôre, hogy fiúként fiúkat szeretsz, de aki normális, az a kezdeti meghökkenés után elraktározza az információt, és ugyanúgy tekint rád ahogy eddig is, vagy csak egyszerûen leszarja, hogy meleg vagy. Aki meg nem normális, annak nem kell elmondanod.

2018. jan. 8. 20:10
 17/34 anonim ***** válasza:
95%

Ne dobd el magadtól az életet. Egy meleg ember is lehet boldog. Nem ezen fog múlni a jövőd. Hidd el, hogy sokakban merülnek fel ilyen gondolatok, mint benned. Bennem is. Rengetegszer elgondolkozom, bár én nem igazán a homoszexualitásom miatt. Sőt, azért egyáltalán eszembe sem jutna. Tökéletesen érzem magam, mint meleg ember. Ha lehetne sem szeretnék megváltozni. Biztatlak arra, hogy fogadd el ezt a helyzetet. Nem leszel kevesebb ezért. Rajtad kívül vagyunk egy páran, akik kicsit "mások", és pont ezért kell összetartanunk. Kérlek, ne tegyél butaságot, inkább írj egy üzenetet, ha beszélgetni lenne kedved. :-)

16/F

2018. jan. 8. 20:12
 18/34 anonim ***** válasza:
88%
Ez az egyik legnehezebb eset, amikor valaki melegként homofób, ajánlom egy jó pszichológus felkeresését és remélem hamar megtanulod jól érezni magad a bőrödben!:)
2018. jan. 8. 20:14
 19/34 anonim ***** válasza:
91%

A háttértársaság oldalánvan ingyenes lelkisegély szolgálat,ott tudnak segíteni. :)

Hidd el idővel könnyebb lesz. :)

2018. jan. 8. 20:23
 20/34 anonim ***** válasza:
95%
Elsősorban fogadd el önmagad, a saját hibáiddal, kételyeiddel, bizonytalanságoddal. Látod a szűk környezeted máris elfogadott és támogat. Próbálj megnyugodni, ha kell szakember tanácsát kérni (nálunk okosabbak is megtették ezt) és csak bátran!
2018. jan. 8. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!