Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Öngyilkosságon kívül van...

Öngyilkosságon kívül van bármilyen megoldás?

Figyelt kérdés

Nem tudom hol kezdjem... 18 éves szegedi fiú vagyok, de igazából belülről olyan vagyok mint egy 80 éves.

Állandóan fáj valamim, nagyon hamar kifáradok mindentől, és gyakran el is ájulok ilyenkor.

Volt pár éve egy műtétem és most lesz mégegy, egy sokkal komolyabb és elég kockázatos műtétem amiben elég sokan lettek már

kerekesszékesek vagy haltak meg. Majd ezutána lesz még egy műtétem, és fogszabályzó is kell majd.

Egy barátom sincsen, haverok se, semmi. Régebben voltak haverjaim, de azok rám untak, és mára már nem maradt egy se.

Egész nyáron itthon vagyok, nagyon szarul érzem magam, és depressziós vagyok, mostanába már néha alkohollal próbálok javítani a hangulatomon. Kiskorom óta borzalmasan gátlásos, önbizalomhiányos vagyok, ami miatt nem is tudok körülbelül semmilyen helyre se menni.

Iskolám se tudom hogy lesz. Ebben semmiképp nem maradok, mai napig abszolút nem tudtam beilleszkedni, de máshova se tudnék szóval a suli váltás sem megoldás.

Valahogy egyre lejjebb süllyedek ahogy telik az idő.. és kezdek megőrülni. és van még sok dolog, de nem akarom túl hosszúra a kérdést.

Nemhiszem hogy tudna bárki is segíteni, úgyhogy nem is tudom minek írom ki.. de azért ha van valakinek valami ötlete azt megköszönöm

2015. júl. 16. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes lenne beszélned erről a szüleiddel, majd felkeresni egy szakembert.
2015. júl. 16. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Végy példát Münchhausen báróról.
2015. júl. 16. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Együttérzek Veled, és remélem, hogy jobb lesz a helyzeted! A szüleiddel milyen a kapcsolatod? Kérd meg őket, hogy segítsenek! Ne add fel!
2015. júl. 16. 20:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Anyukámmal nagyon jó, próbál rengeteget segíteni.. apámmal meg nem beszélek
2015. júl. 16. 21:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az öngyilkosságön kívül minden más megoldás! Szerintem már az hatalmas lépés, hogy változtatni akarsz. Van állatod? Pl egy kutya hatalmas szeretetet tud hozni egy ember életébe és sétáltatás közben ismerkedni is lehet. Persze ez csak egy ötlet. Nem tudom hogy van e kizáró ok. Mindenesetre erőt és kitartást kívánok!
2015. júl. 17. 05:03
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Jézus segít! Ha nem is gyógyít meg, de könnyebbé teszi az életedet.
2015. júl. 17. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!