Mit tehetek ha nem lesz munkám? Öngyilkosságon kívül van megoldás?
Figyelt kérdés
Munkakereséssel telik minden napom, ennek ellenére mindenhol lesz*rnak, nem kapok semmiféle munkát. Kapom a 22ezres támogatást az önkormányzattól, amit megvonnak tőlem jövőre, mivel nem lesz meg a 30 nap munka ami kell hozzá. Így semmim nem lesz jövőre. Mit tehetek? Te mit tennél?2012. okt. 27. 17:29
1/21 anonim válasza:
Bármilyen munkát elvállalnék, akár a lakóhelyemtől távolabb is.
2/21 anonim válasza:
Tovább keresel és bármilyen melót elvállalsz!
Kérdezősködsz, keresgélsz ismerősöknél, boltokban , irodákban, telephelyeken,interneten,egyszóval mindenhol!
3/21 anonim válasza:
Minden jobb az öngyilkosságnál!
Én a helyedben keresnék tovább!!! Az internet tele van hirdetésekkel, igaz, 80 % kamu, de lehet munkát találni!
Ha tudnám, merre laksz, szívesen segítenék!
4/21 anonim válasza:
Én is munkát keresek nem rég fejeztem be a sulit, így nagyon kéne a meló... jelenleg Pesten lakom, de bárhol tudnék munkát vállalni.
20/L
6/21 anonim válasza:
Jelentkezz valamilyen gyárba, mint a Bosch, úgytudom sok városban van
Mivel én sem tudtam elhelyezkedni a szakmámban, mert gyakorlatom sincs, így maradt nekem is a gyári munka 94-ezret kapok, bőven elég mert itthon lakom még
Otthon nem lehet rázni a f*szt :)
20/F
8/21 A kérdező kommentje:
Jelentkeztem már minden nagyobb gyárba, áruházakba, minden hirdetésre amihez elég a képzettségem. Ami nem túl sok, 8 általános. Tudom, ez szarnak sem jó, és én is elvállalnék bármit, főként Bp-en keresek, de választ sem kapok a legtöbb helyről. Interneten, újságokban és a munkaügyi központban keresek főként, meg ahol látom kiírva hogy mondjuk eladót keresnek, vagy gyárakhoz be is szoktam menni. Semmi... kezdem feladni. Nem tudom mit tehetnék még.
2012. okt. 27. 18:25
9/21 anonim válasza:
Kérdező, megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
10/21 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de 8 általánossal mire gondoltál, hogy milyen munkát fogsz találni? A munkaügyi központokban egy csomó oktatás szokott lenni. Képezd magad!! Ilyen végzettséggel soha nem fogsz munkát találni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!