Mit tehetek ha nem lesz munkám? Öngyilkosságon kívül van megoldás?
Dolgoztam általános után, aztán nem volt lehetőségem tanulni. Gond az is, hogy a legtöbb hely ahol dolgoztam az nem bejelentett munka volt, így nem is nagyon tudok mit felmutatni, azt meg bárki mondhatja hogy dolgozott.
Nagyon magam alatt vagyok, ahogy közeleg az év vége egyre rosszabb. Legalább valami remény lenne, vagy valami pozitív visszajelzés... de nincs. Ahova behívtak állásinterjúra, ott sem voltak általában elragadtatva tőlem. De nem tudom mit csinálok rosszul.
"Én is munkát keresek nem rég fejeztem be a sulit, így nagyon kéne a meló... jelenleg Pesten lakom, de bárhol tudnék munkát vállalni." - leírom a szakmám:
Játék és animációfilm készítés, operatőr, hang és világítás technikus egy kicsit értek a kamerákhoz is és szinkron színészként is szívesen dolgoznék :)
20/L
Miért nem próbálsz a közlekedéshez jelentkezni?
Azt hiszem a villamosvezetőihez előny a jogsi de nem muszály,csak le kell tenni egy külön vizsgát és már dolgozhatsz is.
8 általánossal már felvesznek
Ráadásul egyenruhás munka szóval nem xart kell lapátolni
Nincs ismerősöm aki bárhogy is segíthetne sajnos.
Villamosvezető? Ilyesmire nem is gondoltam sose, mert nincsen jogsim... de ha anélkül is lehet akkor utánanézek.
Szórólapozás, árufeltöltés?
Az elsőnél pl. Bpn tárt karokkal fogadnak és ha ügyes vagy bőven 100 fölé viheted az összeget.
Amire vigyázni kell: sok helyen késve vagy nem is fizetnek. Ezeket fixen nem tudnám felsorolni (se a jobbakat, se a rosszabbakat) de aránylag rövid idő alatt rá lehet jönni (főleg "öreg motorosok révén").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!