Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tehetek ha nem lesz...

Mit tehetek ha nem lesz munkám? Öngyilkosságon kívül van megoldás?

Figyelt kérdés
Munkakereséssel telik minden napom, ennek ellenére mindenhol lesz*rnak, nem kapok semmiféle munkát. Kapom a 22ezres támogatást az önkormányzattól, amit megvonnak tőlem jövőre, mivel nem lesz meg a 30 nap munka ami kell hozzá. Így semmim nem lesz jövőre. Mit tehetek? Te mit tennél?
2012. okt. 27. 17:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Tanulok... de még 2 év van hátra, viszont ez is olyan, hogy jövőre már a tandíjra sem lesz pénzem. Könyvekre meg már idén sem volt. 29 vagyok. Tényleg nincs értelme így élni, nem is értem eddig minek kínlódtam. Rengeteg hirdetés van, ahova elég lenne az általános, mégsem kellek valamiért.
2012. okt. 27. 19:25
 12/21 anonim ***** válasza:
56%
Eddig mit csináltál? 29 évesen nem most jöttél ki az iskola padból. Volt eddig munkád, vagy mivel teltek eddig a napjaid? Mit tanulsz most? Semmilyen szakmád nincs? Miért nem tanultál egyből általános iskola után?
2012. okt. 27. 19:36
 13/21 A kérdező kommentje:

Dolgoztam általános után, aztán nem volt lehetőségem tanulni. Gond az is, hogy a legtöbb hely ahol dolgoztam az nem bejelentett munka volt, így nem is nagyon tudok mit felmutatni, azt meg bárki mondhatja hogy dolgozott.

Nagyon magam alatt vagyok, ahogy közeleg az év vége egyre rosszabb. Legalább valami remény lenne, vagy valami pozitív visszajelzés... de nincs. Ahova behívtak állásinterjúra, ott sem voltak általában elragadtatva tőlem. De nem tudom mit csinálok rosszul.

2012. okt. 27. 19:55
 14/21 hájaaa ***** válasza:
100%
Katonaság?
2012. okt. 27. 19:58
 15/21 anonim válasza:
60%

"Én is munkát keresek nem rég fejeztem be a sulit, így nagyon kéne a meló... jelenleg Pesten lakom, de bárhol tudnék munkát vállalni." - leírom a szakmám:

Játék és animációfilm készítés, operatőr, hang és világítás technikus egy kicsit értek a kamerákhoz is és szinkron színészként is szívesen dolgoznék :)

20/L

2012. okt. 27. 22:45
 16/21 anonim ***** válasza:
38%
Suliban ösztöndíj, szociális ösztöndíj? Mit tanulsz,már abban is elhelyezkedhetnél gyakornokként. Ha már dolgoztál, akkor valamiben már van gyakorlatod,ha papírod nincs is róla!
2012. okt. 28. 07:03
 17/21 anonim ***** válasza:
47%
Nincs olyan ismerősöd,aki esetleg be tudna jelenteni háztartási munkásként?Ezzel is meg lehetne szerezni a 30 napot,így legalább a támogatást nem vonnák meg.
2012. okt. 28. 20:14
 18/21 anonim ***** válasza:
76%

Miért nem próbálsz a közlekedéshez jelentkezni?

Azt hiszem a villamosvezetőihez előny a jogsi de nem muszály,csak le kell tenni egy külön vizsgát és már dolgozhatsz is.

8 általánossal már felvesznek

Ráadásul egyenruhás munka szóval nem xart kell lapátolni

2012. okt. 29. 15:56
 19/21 A kérdező kommentje:

Nincs ismerősöm aki bárhogy is segíthetne sajnos.

Villamosvezető? Ilyesmire nem is gondoltam sose, mert nincsen jogsim... de ha anélkül is lehet akkor utánanézek.

2012. okt. 29. 18:40
 20/21 anonim válasza:

Szórólapozás, árufeltöltés?

Az elsőnél pl. Bpn tárt karokkal fogadnak és ha ügyes vagy bőven 100 fölé viheted az összeget.

Amire vigyázni kell: sok helyen késve vagy nem is fizetnek. Ezeket fixen nem tudnám felsorolni (se a jobbakat, se a rosszabbakat) de aránylag rövid idő alatt rá lehet jönni (főleg "öreg motorosok révén").

2012. nov. 5. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!