Mit tegyek? Már az öngyilkosságon is gondolkodtam!
Egyszerűen nem bírom már, mert folyamatosan csak stresszelek és félek (mindentől). Már rengeteg szakemberhez jártam, most is járok, és hiába próbálnak segíteni, nem megy! Nem tudok változtatni, pedig már én is próbáltam annyiszor! De szinte semmi! És már azon is gondolkoztam, hogy egyszerűbb lenne, ha megölném magam. Persze tudom, ilyenkor jönnek a válaszok, hogy nem szabad feladni, mennyire szánalmas dolog ez, stb. stb....
De én már nem bírom tényleg, nem akarom/akarnám feladni, de ÍGY nem akarok élni. Változtatni akarok, csak nem tudom, hogyan. Egyáltalán tudnék bármit is tenni?
Voltam már depressziós, szóval tudom, milyen az. Abból kilábaltam úgy-ahogy, de ez most más. Tényleg kínlódom, és nem bírom már!!!!
Kérlek, csak normális válaszokat adjatok, mert már így is eléggé ki vagyok készülve! Előre is köszönöm, ha elolvastátok, és előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Előző hozzászóló: - Főleg ne ilyen oldalon... Mit kutakodsz a mentális egészségnél ha még le is **szod az ember kérdését?? Már ne haragudj...
Válaszolva a kérdésedre. Szerintem próbálj valamit változtatni, de feje tetejére. Lehet, hogy egy költözés, esetleg más országba való költözés segítene, persze nem vagyok benne biztos. Hasonló érzésekkel vagyok tele én is mostanában :( Tűréshatárom már-már kezdi feladni. Nem tudom neked mi a probléma forrása, de nekem a párkapcsolati csalódások sokasága is közre játszik.
Ez nem sokat segített, de remélem azért valamire értékeled a válaszomat...
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Köszönöm hármas, hogy kicsit "védeni" próbáltál, aranyos Tőled. :)
Viszont négyes, Neked is köszönöm, rendes vagy, hogy segíteni próbáltál, de sajnos ez nem ilyen egyszerű. És én nem "divatdumából" mondtam az öngyilkosságot, és nem is sajnáltatni akarom magam. Amúgy ha tényleg így állsz hozzá, hogy tele van ez az oldal ilyen h*lyeségekkel, akkor miért olvasod el őket és miért válaszolsz? Ha zavar,akkor ne nézd meg! Ugyanis lehet, hogy ez nem egy segélyvonal, de itt is van egy ilyen topik. És pont azért tettem fel ezt a kérdést itt, hogy Ti mit tennétek, vagy tettetek, ha esetleg voltatok már ilyen helyzetben. A tanácsokra voltam/vagyok kíváncsi és nem sajnáltatom magam!!
Lehet, hogy abban igazad van, hogy nem kell az ilyeneknek, mint én, a túlzott együttérzés, kedvesség, de azért a megértés valamennyire kellene.
De még egyszer köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!:)
Jaj és bocsi, még csak annyit.... hogy kettes-négyes, látod ez meg egy másik ok volt számomra az öngyilkosság mellett.... idegesítő, nem csak itt, de a környezetem számára is. Akkor meg mit sz@rakodjak? Sokszor így állok hozzá, ezért nem mindig segít az olyan hozzáállás, mint a tied.
De megint leírom, hogy nem kifejezetten ezt akarom, csak néha azt érzem, ez lenne a legjobb mindenkinek és nekem is. Ha nem múlik el a folyamatos stresszelésem és félelmem/félelemeim, akkor nem tudok normális élni. És soha nem is fogok tudni! Ezért kértem tanácsokat itt is. Legalábbis próbálkoztam vele.
A jövődet Te alakítod. A jövőd olyan lesz, ahogy a jelenben gondolkodsz.
Nézd meg ezt a filmet, hogy tisztán láss: http://www.youtube.com/watch?v=RwKwQwvaHN8
Ajánlom, hogy végezz el egy agykontroll tanfolyamot vagy olvass utána a dolognak. Vagy ha érdekel írj nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!