Van itt olyan aki az öngyilkosságon gondolkodik?
rengetegszer gondoltam rá, sőt volt, hgoy tettlegességig is eljutott a dolog, csak félresikerülten.
Hogy mi az oka? Elég összetett, nem kezdem el az egész életemet leírni. Mondjuk nálam akkor inkább az az oka, hogy nagyon alacsony a "toleranciaszintem", kicsit gyengébb az idegzetem, és nem bírja a megpróbáltatásokat ha ha..
Miért?
Én az leszek. és én gázzal fogok meghalni. Valahogy azt fájdalommentesnek tartom. Hogy miért ?
Igen, sokan írták, hogy összetett, nekem is az. DE 1 dolgot kiemelnék. - Szerintem sokan hülyének fognak tartani hogy ez miatt akarok én öngyilkos lenni - ???
Magasságom miatt, 166 cm magas vagyok 25 éves létemre. Ebbe én nem tudok belenyugodni, komoly depresszióban szenvedek, minden nap egyre nehezebb, és tudom hogy ez miatt van az egész. és persze van még sok más problémám is, de ez a Magasság kérdés az ami végett öngyilkos leszek. Csak el kell intéznem néhány dolgot előtte.
Csak nem tudom hogy anyukám, hogy fogja feldolgozni, sehogy...Lehet hogy ő is követni fog.
10 éve ezzel a gonddal küzdök, ami legyőzhetetlen.
Ne írja senki nekem, hogy magasság nem számít a fiúnál...
és hoyg van más dolog is az életben. NEM !!! szőrnyü az életem ez miatt. jahh és ne írja senki hogy ez nem olyan alacsony. 10 cm el vagyok maradva az átlagtól .
Nem semmi amiért nekem élnem kellene. Miért szenvedjek ?
Hogy elmondhassam kb 40 év múlva, hogy igen, leszenvedtem az életem...
Bevallom, egy kicsit félek a haláltól, mert nem tudom milyen, de viszont élni se akarok. Nekem ennyi 25 év bőven elég volt, még sok is volt.
166 cm fiú aki a magassága miatt lesz öngyilkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!