Van itt olyan aki az öngyilkosságon gondolkodik?
Figyelt kérdés
Mi az oka?2012. júl. 1. 22:01
21/26 anonim válasza:
én pl igen ezzel a gondolattal élek már kb 3éve....a mai napig. mindenki azt mondja h mesés életem van meg minden fiunak tetszek meg pénz is van pl karib szigetekre mennénk "nyarlani" karácsonykor meg ilyenek....már oda sem akarok elmenni....EGYSZERŰEN BELESZAROK már az életbe van egy barátom is igaz távkapcsi...egész családom ellene van h ne meg ilyenek..valószinűleg csak jövőre látom ujra.. meg attol félek h anyám elvisz nőgyógyászhoz nemvok szűz ugye mert ujjaztam:/// és ha anyám megtudja akk rögtön arra gondol h vele voltam ágyba meg ilyenek...megazt mondta h ha ő bántott akkor lecsukatják....szval lecsuknak egy olyan embert aki ártatlan...csak mer azt hiszik h vele voltam..akkor tuti hogy megteszem ezt ELDÖNTÖTTEM.ÉS KÉSZ. anyám meg ugyse hinné el...apám meg kitagadna a családból.szval ha ez bekövetkezik akkor VÉGET VETEK az életemnek...bár mármultkor is vagdostam magam...
22/26 anonim válasza:
Utolsó! Ne tedd meg! Hány éves vagy?
Keress valami értelmet az életedmnek, ha meg elmúltál 18, anyádnak nincs joga elvinnie a nőgyógyászhoz! Ha mégis el akarna vinni, akkor vegyél elég pént magadhoz, és szökjéál el! De semmiképpen se tedd meg!
Na meg miért vagdostad magadat?
23/26 anonim válasza:
Persze az elszökést csak óvatosan, mert 18 alatt a zsaruk visszavisznek, így egy megbízható rokon lenne célszerűbb. 18 felett sem csak bele a vakvilágba, csak ráijesztésnek, mint messzire utazásnak.
24/26 anonim válasza:
Persze nem ártana tudni, hogy mi a helyzet a barátoddal? Azaz nem-e olyan alak, akitől joggal óvnak a szüleid? (De a nőgyógyászosdi akkor is durva, mert a bizalom hiányára utal.)
25/26 anonim válasza:
Én egy héten legalább 3szor szoktam gondolni rá. De én azért mert az évek során annyi fájdalmam lett hogy már elegem van. Volt már olyan hogy fogtam egy kést és a nyakamhoz tettem de.. Végül gondolkodtam és az jutott eszembe hogy a családom mennyire szomorú lenne, a legjobb barátnőm is és a barátaim is (a nem fake friend barátaimra gondoltam) és úgy döntöttem hogy mindenki eltudja dobni az életet de kevesen tudnak küzdeni érte :))
26/26 anonim válasza:
Jó estét kívánok, Mindenkinek!
Visszatérve a témára jobban érzitek magatokat pár év el teltével? Túl vagyok a nehéz éveken?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!