Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan aki az öngyilkos...

Van itt olyan aki az öngyilkosságon gondolkodik?

Figyelt kérdés
Mi az oka?
2012. júl. 1. 22:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Itt vagyok én is :( Az ok? Az élet értelmetlen, kilátástalan. 22L
2012. júl. 14. 00:20
 12/26 anonim ***** válasza:
Egyébként kedves kérdező nem tudom hogy te hány éves vagy én 19. Én soha életemben nem buliztam, nem csinltam semmi rosszat itthon ülök tanulni szoktam, nem cigizek, nem iszok még csak ki se probáltam, itthon is jól viselkedek a szüleimnek és összes családtagom,nak minden jót megteszek nekik. Segítek nekik. Viszont van eg tesóm a nagyképű nővérem aki csak a rosszat akarja nekem, és sajnos a szüleim mindenben nem értem hogy miért neki hisznek, aztán multkor azt hazudta hogy eltörtem az újját ami persze nem igaz. erre a szüleim bepöccentek kihívták a rendőrőket és a mentőket és elvittek a pszichiátriára majdnem bilincsben. Persze fél órás beszélgetés után elengedtek mert semmi okot nem találak rá hogy ott tartsanak. Na szóval mivel nekem a rendőrséggel még semmi dolgom nem volt eddig, meg semmi, még életemben mentőautóban sem ültem egyszersem, erre ezért a dologért ami nem igaz rámhívják, és azóta sem tudom kieherni annyira magam alatt vagyok, hogy bármikor öngyilkos lehetek. Úgy kezeltek mint aki egy utolsó "bűnőző" vagy nem is tudom "gyilkos" lennék. Pedig én optimista ember voltam eddig mostmár szinte az összes embert megutáltam,sajnos....
2012. júl. 26. 18:22
 13/26 anonim ***** válasza:
Én sokat gondoltam és gondolok rá, de nem teszem meg, mert egyrészt vannak elveim, másrészt tudom hogy fájdalmat okoznék azoknak akik szeretnek és akiket én viszont szeretek. Csak ezért nem tettem meg, a szeretteimért érdemes elviselnem az élet minden próbáját, fájdalmát. :)
2012. aug. 3. 02:50
 14/26 anonim ***** válasza:
Testmagasság miatt öngyilkosnak lenni? Sürgősen keress fel egy orvost!
2012. aug. 12. 01:37
 15/26 anonim ***** válasza:

"Itt vagyok én is :( Az ok? Az élet értelmetlen, kilátástalan. 22L"

A vallásra még nem gondoltál, mint kiútra?

2012. aug. 12. 01:38
 16/26 anonim ***** válasza:

# 15/15...vallás...10évig vallásos voltam,mire rádöbbentettek h baromság...Max totális agymosás :) De az már megint mekkora baromság :D

Am máshogy keresem a kiutat, változtak már a dolgok..

2012. aug. 12. 09:11
 17/26 anonim ***** válasza:
Egyszerűen az lehet az ok, hogy nem megfelelő vallást választottál...
2012. aug. 13. 14:59
 18/26 anonim ***** válasza:
Egyiknek sincs értelme(vallás)...
2012. aug. 13. 22:15
 19/26 anonim ***** válasza:
"Itt vagyok én is :( Az ok? Az élet értelmetlen, kilátástalan. 22L" Van értelme az életnek, csak meg kell találnod, az interneten keresgélj, biztosan találsz magadnak értelmes életcél. Csak van valami hobbid nem? Csak van barátod, vagy barátnőd, nem?
2012. aug. 13. 22:30
 20/26 anonim ***** válasza:

"Egyébként kedves kérdező nem tudom hogy te hány éves vagy én 19. Én soha életemben nem buliztam, nem csinltam semmi rosszat itthon ülök tanulni szoktam, nem cigizek, nem iszok még csak ki se probáltam, itthon is jól viselkedek a szüleimnek és összes családtagom,nak minden jót megteszek nekik. Segítek nekik. Viszont van eg tesóm a nagyképű nővérem aki csak a rosszat akarja nekem, és sajnos a szüleim mindenben nem értem hogy miért neki hisznek, aztán multkor azt hazudta hogy eltörtem az újját ami persze nem igaz. erre a szüleim bepöccentek kihívták a rendőrőket és a mentőket és elvittek a pszichiátriára majdnem bilincsben. "

Elég hülye szüleid vannak, itt valamilyem radikális lépés kellene, de semmiképpen sem az öngyilkosság!

Ha 19 vagy, akkor most érettségizel, nem? Menj el messzebbi városba továbbtanulni!

2012. aug. 13. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!