A nap minden percében az öngyilkosságon gondolkodom, és félek, hogy egyszer egy rossz percemben meg is teszem. Mit tegyek?
2. - voltam orvosnál semmit nem ért ő sem és a gyógyszerek sem, csak rájuk szoktam
3. - sajnos az ilyesmik sem motiválnak már. Neki van még miért élnie, nekem nincs
Másik orvoshoz kell menni. Mindegy, ha fizetni is kell! Hidd el ki lehet gyógyulni, és érdemes is. Tapasztalat.
Hálás leszel még, hogy élsz.
Nme teheted meg anyáddal!! DE ha nem , akkor meg minek töltöd szenvedéssel az életed! Kezeltesd ki magd! Kérj segítséget, bárkitől. H anincs közeli, akkor távolabbi ismerőstől! Segíteni fog.Ő majd elvisz. Csak ennyit kell tenned! Telefonálj, vag yinkább MOst írj egy e-mailt!
másold ezt be köld el: Kedves ! Talán csodálkozol, hoyg téged kérlek, de nincs kihez fordulnom, és nagyon rosszul vagyok. Depresszióm miatt A nap minden percében az öngyilkosságon gondolkodom, és félek, hogy egyszer egy rossz percemben meg is teszem. Kérlek, segíts másikorveost találni, mert a jelenlegi nem tudott segíteni. Köszönettel: én"
Ctrl C, Ctrl V
Rajta!!
Párom felhívta egy barát-távolból h beszélne vele, nem mondta miért. Ő estére ígérte, mert dolgozott. Addig a fiú meghalt. Ő azóta nem tudja ezt feldolgozni 10 éve. Ne tedd ki ennek az ismerősödet! Írj neki!
7. Depresszió, anyáMon kívül nincs senkim, szorongok egész nap, akármibe belefOgok kudarcot vallok, barátnőm soha nem volt 22 éves lètemre, rühellem magam mert ilyen gyenge értéktelen szarnak születtem. Röviden ennyi. Csak akkor érzek egy kis boldogságot amikor rágondolok, hogy egyster úgyis meghalok. Esténként imádkozom valami gyógyíthatatlan betegségért. Kár, hogy nem tudom valakitől "átvállalni".
Or oshoz mégegyszer nem megyek az szent, semmit nem ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!