A nap minden percében az öngyilkosságon gondolkodom, és félek, hogy egyszer egy rossz percemben meg is teszem. Mit tegyek?
"Nekem ez mind nem megy sajnos. Se akaraterőm se bátorságom e kitartásom nincs hozzájuk"
Alapvetően itt van a gond! Eldöntötted, akkor így lesz!
Henry Ford mondta: "ha ön azt gondolja képes rá, vagy azt hogy nem képes, önnek igaza lesz!"
Jó így most neked? Nem! Veszítesz valamit, ha megpróbálsz változtatni? Nem! Akkor mért nem adsz magadnak egy esélyt?
Rosszabb úgysem lehet!
De az első lépés az, hogy fogadd el magad, úgy vagy jó, ahogy vagy, Isten nem gyárt selejtet!
szia
na haragudj meg de szerintem ilyenre nem is kéne gondolnod hogy ön gyilkos akarsz lenni gondolom sokat segítesz anyudnak otthon amiben csak tudsz az baj hogy nincs aki el felejtetné veled ezt a dolgot próbáj ismerkedni ne legyél be zárkozott hidd el egy időbe énis így gondolkoztam és az én sorsom még rosszab volt a tiedtől és még is itt vagyok küzdök tovább ne legyél ön gyilkos mutasd meg mindenkinek hogy te ettől sokkal jobb vagy és sokkal többet fogsz el érni ha szeretnél egy beszélgetős társat privátba küld el az msn-címed és én szivesen beszélgetek veled fogad meg a tanácsomat én ezt a tanácsot kaptam és segítet!!
Nem olvastam végig a válaszokat, szóval bocs ha ismétlek:
A tesóm is ilyen. Végül elment pszihiáterhez (mert ezenkívül mér rendszeresen összesett valami pszihés pánikbetegség szerű nyavaja miatt) most 3 elég durva gyógyszert szed, és nagyon segítenek neki. Mindenkinek más gyógyszer hatásos, ha az egyik nem segített, akkor váltani kell!
És ne pszihológushoz, hanem pszihiáterhez menj, te már oda tartozol :(
Gyógyszeres kezelés + rendszeres pszihoterápia (vallásos pszihológusnál, akkor is, ha te nem vagy az)
És magadtól soha ne rakd le a gyógyszert, csak orvosi ellenőrzés mellett! A te esetedben halálos is lehet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!